FOTO VIDEO Maşină distrusă de un şofer începător într-un accident, în Deva

FOTO VIDEO Maşină distrusă de un şofer începător într-un accident, în Deva

Accidentul s-a sodat cu rănirea uşoară a unui tânăr. D.G.

Un tânăr a fost rănit uşor, după ce a scăpat autoturismul de sub control şi a ieşit în decor, lovind un copac. Maşina a fost distrusă în impact.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Accidentul rutier s-a petrecut în această dimineaţă, la intrarea în municipiul Deva. Din cauza neatenţiei, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei a derapat, iar autoturismul a lovit un copac de pe marginea carosabilului.

Tânărul care s-a aflat la volan şi însoţitorul lui au ieşit din maşina distrusă şi s-au refugiat pe marginea drumului. La faţa locului a sosit un echipaj al Ambulanţei, iar şoferul rănit uşor a primit îngrijiri medicale.

Pompierii au fost chemaţi, de asemenea, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu la autoturismul din care ieşea fum. Circulaţia maşinilor în zonă nu a fost afectată de evenimentul rutier, deoarece maşina era răsturnată în afara părţii carosabile.

Din datele Poliţiei, tânărul care a provocat accidentul îşi obţinuse de puţin timp permisul auto.
 

Vă recomandăm şi:

FOTO Două maşini au ajuns „pe butuci” în urma unui accident, în Hunedoara

Comori dacice traficate de custodele unui muzeu hunedorean. Florin Delinescu a fost prins vânzând monede din aur vechi de 2.000 de ani, găsite în cetăţile dacice

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Tânărul care s-a aflat la volan şi însoţitorul lui au ieşit din maşina distrusă şi s-au refugiat pe marginea drumului. D.G.

Imagini din aceeasi galerie
  • Tânărul care s-a aflat la volan şi însoţitorul lui au ieşit din maşina distrusă şi s-au refugiat pe marginea drumului. D.G.
  • Din cauza neatenţiei, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei a derapat, iar autoturismul a lovit un copac de pe marginea carosabilului.  D.G.
  • Un tânăr a fost rănit uşor, după ce a scăpat autoturismul de sub control şi a ieşit în decor, lovind un copac. Maşina a fost distrusă în impact. D.G.
  • Din datele Poliţiei, tânărul care a provocat accidentul îşi obţinuse de puţin timp permisul auto. D.G.
  • La faţa locului a sosit un echipaj al Ambulanţei, iar şoferul rănit uşor a primit îngrijiri medicale. D.G.
  • Accidentul rutier s-a petrecut în această dimineaţă, la intrarea în municipiul Deva. D.G.
  • Pompierii au fost chemaţi, de asemenea, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu la autoturismul din care ieşea fum. D.G.
  • Circulaţia maşinilor în zonă nu a fost afectată de evenimentul rutier, deoarece maşina era răsturnată în afara părţii carosabile. D.G.
Distribuie imaginea
citeste totul despre: