Tragedie pe drumul Haţeg – Caransebeş: un hunedorean a murit după ce s-a răsturnat cu maşina în afara şoselei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a dus la moartea hunedoreanului. ARHIVĂ.
Accidentul a dus la moartea hunedoreanului. ARHIVĂ.

Accidentul rutier s-a petrecut la intrarea în oraşul Haţeg, pe DN 68, una dintre şoselele aflate în cea mai bună stare, din judeţul Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat din Petroşani, în vârstă de 46 de ani, a murit după ce maşina pe care o conducea a ieşit în decor. Viteza excesivă a cauzat tragedia.

„Pe o porţiune de drum în aliniament, din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea uşoară a pasagerei din dreapta”, a precizat Adriana Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

În aceeaşi zonă, la Peşteana, un alt accident rutier petrecut în luna decembrie a anului trecut s-a soldat cu decesul unui tânăr. Şoferul pierduse controlul direcţiei şi a lovit un copac de pe marginea şoselei.

Viteza a fost principala cauză a accidentelor grave, petrecute în judeţul Hunedoara în ultimele luni, susţin reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Hunedoara.

Vă recomandăm şi:

Accident rutier pe DN7, soldat cu decesul unui tânăr de 18 ani

FOTO Ce a mai rămas dintr-un autoturism în urma impactului cu un autotren, pe şoseaua Deva - Simeria
 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite