Escroc căutat după ce a încercat să înşele cu 16.000 de lei o hunedoreancă

Escroc căutat după ce a încercat să înşele cu 16.000 de lei o hunedoreancă

Necunoscutul i-a cerut femeii o sumă importantă de bani. D.G.

Cazurile de înşelăciune prin telefon se înmulţesc în judeţul Hunedoara. În ultimele două săptămâni mai mulţi hunedoreni au reclamat la Poliţie că au pierdut sume importante de bani pe care le-au trimis unor necunoscuţi, după ce au fost sunaţi şi anunţaţi că rudele lor au provocat accidente rutiere.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

O hunedoreancă de 60 de ani a scăpat unei tentative de înşelăciune efectuată după acelaşi tipar. Femeia a fost sunată de o persoană care s-a recomandat drept avocat şi a fost înştiinţată că fiul ei a provocat un accident rutier şi a rănit doi pietoni.   

Necunoscutul i-a spus hunedorencei că victimele vor depune plângere dacă femeia nu va depune 16.000 de lei în contul unei persoane „de încredere”.

A verificat povestea escrocului
„Ulterior, femeia a luat legătura telefonic cu fiul său, care i-a spus că nu a fost implicat în nici un accident rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.


Zilele trecute, poliţiştii au identificat autorul unei astfel de înşelăciuni, după ce bărbatul a convins o vârstnică din Valea Jiului să îi transfere 5.000 de lei, într-un cont, minţind-o că este avocat şi îi va apăra interesele fiicei sale.
 

Vă recomandăm şi:

Doi hunedoreni au fost condamnaţi după ce au jefuit un taximetrist şi i-au distrus maşina într-un accident rutier

FOTO Prostituţie în plină zi pe şoseaua de centură a municipiului Deva

citeste totul despre: