Doliu în Consiliul Judeţean Hunedoara. Un angajat infectat cu noul coronavirus a murit la spital

Doliu în Consiliul Judeţean Hunedoara. Un angajat infectat cu noul coronavirus a murit la spital

ARHIVĂ.

Teofil Oneţiu, un angajat al Consiliului Judeţean Hunedoara, a murit la spital, după ce s-ar fi infectat cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un angajat al Consiliului Judeţean Hunedoara a murit în spital, în urma unei infecţii cu Covid 19. Foşti colegi ai bărbatului de 53 de ani au relatat că acesta nu se ştia ca având afecţiuni cronice sau grave. De asemenea, spun că acesta avea propriul birou unde lucra singur. A ajuns la spital în urma unei pneumonii severe, iar testul Covid 19 a ieşit pozitiv.

Teofil Oneţiu a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, netransportabil. A suferit un infarct, apoi un blocaj renal şi mai apoi hemoragie digestivă, iar în final organismul său slăbit nu a mai rezistat, potrivit informatiavj.ro. Şi alţi angajaţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus în ultimele săptămâni.

„Colectivul Consiliului Judeţean Hunedoara deplânge dispariţia prematură a unui coleg extraordinar şi, totodată, vechi angajat al instituţiei, Teofil Oneţiu. Conducerea şi colegii sunt cu sufletul alături de familia îndoliată în aceste clipe extrem de grele şi de triste pentru toţi! Sincere condoleanţe!”, a transmis Consiliul Judeţean Hunedoara.

De la începutul anului, peste 2.300 de hunedoreni au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus. Numărul cazurilor active este de circa 500. În 2020, peste 150 de hunedoreni confirmaţi cu COVID 19 au decedat, cei mai mulţi având comorbidităţi (boli cronice sau afecţiuni grave).


Mai puteţi citi şi:

Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. Câţi pacienţi cu Covid 19 au decedat

Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”

Imagini înfiorătoare publicate de mama unei fetiţe de 5 luni, din spital: „Aşa ceva este de neconceput”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările