Doi localnici au fost prinşi în flagrant în timp ce descărcau o căruţă plină de gunoaie şi moloz pe un teren viran

Doi localnici au fost prinşi în flagrant în timp ce descărcau o căruţă plină de gunoaie şi moloz pe un teren viran

FOTO: Primăria Deva

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţiştii locali în timp ce descărcau o căruţă plină cu saci de moloz pe un teren viran din cartierul Grigorescu al Devei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii locali din Deva au prins în flagrant doi bărbaţi care au aruncat saci cu gunoi în zona verde din spatele blocurilor sociale din cartierul Grigorescu. Cei doi au descărcat din căruţă pe iarbă, saci cu moloz, alte deşeuri şi mobilier.

Ei le-au spus poliţiştilor locali că au luat gunoaiele de la o societate comercială din Deva şi s-au înţeles să le transporte şi să le arunce, contra unei sume de 200 de lei. Pentru gestul lor, ei au fost amendaţi fiecare cu suma de 1500 lei.

„Poliţiştii locali au luat legătura şi cu reprezentanţii firmei de unde provin deşeurile şi le-au pus în vedere să ridice astăzi, 4 iulie 2019, sacii cu moloz şi alte deşeuri, pe care cei doi cărăuşi i-au depozitat în zona verde. Firma a primit avertisment din partea Poliţiei Locale Deva pentru că a ales acest mod de a scăpa de deşeuri şi nu a contractat o societate specializată în colectarea şi transportul acestui tip de deşeuri”, a informat Poliţia Locală Deva.

Poliţiştii locali apel la deveni să sesizeze Poliţia Locală la nr. de telefon 0254.232.777, 24 de ore din 24, pentru orice fapte de acest gen pe care le observă.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Scandal înfiorător între români şi romii din blocurile sociale: „Ne-au spus că ne omoară, că taie picioarele copilului”

Elev premiant spânzurat înainte de Bac. Prietenii: „Ai fost batjocorit până nu ai mai putut îndura. Ţi-au zis Zombie”

VIDEO Cartierul şi ştrandul municipal sufocate de dejecţii. Un localnic din Deva îşi creşte caii în grajdul dintre blocuri

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: