Ce a păţit o prostituată la întâlnirea cu un elev de 16 ani. Clipe de groază în spatele unei benzinării

Ce a păţit o prostituată la întâlnirea cu un elev de 16 ani. Clipe de groază în spatele unei benzinării

FOTO: ARHIVĂ.

O tânără care practica prostituţia pe centura municipiului Orăştie a trecut prin momente de groază, la întâlnirea cu un adolescent de 16 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătoria Orăştie a aplicat măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pe o perioadă de 6 luni, unui adolescent de 16 ani, din Geoagiu, judecat pentru tâlhărie calificată. Victima sa a fost o tânără care practica prostituţia în zona unei benzinării din Orăştiei.

Potrivit anchetatorilor, infracţiunea a avut loc în 13 iulie 2020, în jurul orei 0:10, când tânăra se afla la staţia peco, unde obişnuia să practice prostituţia în schimbul unor sume de bani. La un moment dat şi-a făcut apariţia o maşină marca Ford, în care se afla inculpatul şi un apropiat al acestuia.

„Urmare a discuţiilor purtate între cei trei, persoana vătămată şi inculpatul au hotărât să întreţină relaţii sexuale protejate contra sumei de 100 lei, sens în care s-au deplasat împreună în spatele staţiei peco, şoferul rămânând în autoturismul Ford, la o distanţă de aproximativ 30 - 40 metri de aceştia. În timp ce se îndreptau spre locul în care urma să fie prestat raportul sexual, inculpatul i-a dat persoanei vătămate suma de 100 lei, amândoi fiind de acord să facă sex protejat combinat („normal şi oral”). În timp ce inculpatul se dezbrăca, iar persoana vătămată deschidea prezervativul, el i-a spus „să facem fără”, însă persoana vătămată nu a fost de acord şi nici nu i-a restituit suma de 100 lei. La refuzul ei, inculpatul a prins-o de ambele braţe, a trântit-o la pământ şi a lovit-o cu pumnii şi palmele în zona spatelui, după care i-a smuls geaca cu care era îmbrăcată şi în care avea mai multe bunuri, printre care şi suma de 100 lei, primită de la acesta în schimbul raportului sexual protejat, un telefon mobil marca Samsung Galaxy J5 şi mai multe prezervative, târâind persoana vătămată pe pământ cu faţa în jos, apoi inculpatul fugind spre autoturismul în care se afla şoferul, autoturismul plecând în trombă”, arătau anchetatorii.

În autoturism, adolescentul a verificat geaca, a găsit cei 100 lei şi i-a luat, aruncând geaca în care se aflau celelalte bunuri, respectiv telefonul tinerei şi mai multe prezervative, în zona Primăriei Orăştie, aspecte confirmate şi de şofer. Tânărul i-a relatat prietenului său din maşină că „violenţa a exercitat-o pentru că fata nu dorea să întreţină un raport sexual neprotejat decât dacă îi mai plătea altă sută de lei, cu care el nu a fost de acord”,  se arată în dosar.

În faţa instanţei, tânărul, absolvent de nouă clase la un liceu din Geoagiu, a declarat că recunoaşte şi regretă fapta.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Calvarul unei prostituate de lux. Cum s-a răzbunat clientul italian alungat din pat după ce a refuzat să se spele

Sex contra cost pe marginea şoselei cu o adolescentă de 15 ani. Ce a păţit tânăra cunoscută ca prostituată

Oraşele sexului din România interbelică: poveştile celor mai căutate bordeluri şi prostituatelor care le-au făcut celebre

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările