Bulevardul pe care o elevă a murit, lovită de maşina condusă de un şofer teribilist, va avea limitatoare de viteză

Bulevardul pe care o elevă a murit, lovită de maşina condusă de un şofer teribilist, va avea limitatoare de viteză

Bulevardul 1848, unde au avut loc mai multe accidente grave, va fi dotat cu limitatoare de viteză. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Bulevardul 1848 din municipiul Hunedoara va fi dotat cu limitatoare de viteză în zona trecerilor de pietoni. Pe această stradă în ultimul an avut loc două accidente mortale, în zona unor treceri de pietoni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Primăriei Hunedoara au anunţat că din acestă primăvară vor fi refăcute marcajele pietonale de pe mai multe artere rutiere din municipiu şi vor fi montate limitatoare de viteză pe Bulevardul 1848, Bulevardul Dacia, Bulevardul Traian, pe Strada Arenei, Strada Ştrandului, Strada Trandafirilor şi Strada Carol Davila.

“În raportul ce cuprinde propunerile făcute de Direcţia Tehnică pentru planul de achiziţii publice pentru anul 2015 se regăseşte şi achiziţia de elemente de sistematizare şi siguranţă a circulaţiei, şi anume:  indicatoare rutiere, limitatoare de viteză, stâlpi blocare acces etc. Străzile pe care vor fi montate aceste elemente se vor stabili în funcţie de nevoile cetăţenilor şi pentru siguranţa acestora”, a informat astăzi Primăria Hunedoara.

Pe Bulevardul 1848 din Hunedoara, în seara zilei de 28 ianuarie, adolescenta Ioana Ursan (17 ani) a murit, după ce a fost lovită de autoturismul condus de un tânăr de 18 ani. Accidentul mortal s-a petrecut în zona unei treceri de pietoni, în timp ce fata traversa strada. Nu a fost singura tragedie petrecută pe Bulevardul 1848, în ultimul an.

În urmă cu trei zile, zeci de tineri din Hunedoara au participat la un marş în memoria Ioanei Ursan. Hunedorenii au cerut autorităţilor locale să manifeste manifeste mai mult interes faţă de nevoia de siguranţă a comunităţii şi şoferilor care circulă pe străzile Hunedoarei să ţină cont de pericolele la care îi pot expune pe ceilalţi participanţi la trafic.

Planurile administraţiei locale de montare a limitatoarelor de viteză datează de la sfârşitul anului trecut, a declarat primarul Hunedoarei, potrivit glasul-hd.ro. Cei de la Direcţia tehnică a primăriei nu stabiliseră însă unde vor fi montate.


Vă recomandăm şi:

VIDEO Scene emoţionante în Hunedoara: fratele şi prietenii elevei Ioana Ursan, ucisă în accident, au cerut dreptate

Zeci de tineri din Hunedoara au participat astăzi la un marş în memoria tinerei Ioana Ursan, ucisă într-un accident rutier petrecut pe Bulevardul 1848 din municipiu. Au vrut să atragă astfel atenţia asupra pericolelor pe care îl reprezintă viteza la volan şi să le amintească autorităţilor cât de importantă este nevoia unei infrastructuri rutiere bune.

VIDEO Reacţia dură a primarului Hunedoarei, după tragedia de pe 1848: „Fata nu era pe trecerea de pietoni!”

Accidentul rutierpetrecut pe Bulevardul 1848 din Hunedoara, în care o elevă de 17 ani a murit în zona unei treceri de pietoni neiluminate corespunzător, a stârnit reacţii de revoltă şi durere în rândul apropiaţilor fetei şi al localnicilor din cartierul unde a avut loc tragedia. Revoltat s-a arătat şi primarul Hunedoarei, care susţine însă că „fata nu se afla pe trecerea de pietoni”.

VIDEO Scene şocante în Hunedoara: o elevă de 17 ani a fost ucisă într-un accident rutier

Accident mortal în Hunedoara. O elevă de 17 ani a murit, într-un accident rutier, petrecut pe Bulevardul 1848. Tragedia a avut loc în această seară. Iluminatul public era funcţional pe întreg bulevardul, cu excepţia locului unde se află trecerea de pietoni în zona căreia s-a petrecut tragedia.

Accident soldat cu doi morţi pe şoseaua Deva – Haţeg. Impactul devastator dintre două maşini a provocat tragedia

Accident mortal pe şoseaua Deva – Haţeg. Doi oameni şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă, în urma coliziunii dintre două autoturisme. Un şofer care intrase pe contrasens a provocat tragedia.

VIDEO Durere şi revoltă în Hunedoara: mesajele emoţionante după accidentul în care a murit o elevă de 17 ani

Accidentul în care o elevă a murit, petrecut pe Bulevardul 1848 din Hunedoara, a dat naştere unui val de reacţii dure din partea hunedorenilor. Oamenii deplâng soarta adolescentei decedate după ce a fost lovită de maşina condusă de un tânăr, în zona unei treceri de pietoni neiluminiate, dar în acelaşi timp critică autorităţile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările