Un evadat a încercat să se sinucidă în gara Mărăşeşti. A fost salvat de doi poliţişti şi un jandarm

Un evadat a încercat să se sinucidă în gara Mărăşeşti. A fost salvat de doi poliţişti şi un jandarm

Bărbatul a fost salvat de doi poliţişti şi un jandarm, sursa: IPJ Vrancea

Scene incredibile în Gara Mărăşeşti din judeţul Vrancea. Un bărbat, plasat în arest la domiciliu într-o localitate din judeţul Galaţi, a încercat să se sinucidă. Doi poliţişti şi un jandarm au intervenit şi l-au salvat la timp.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Vrancea, doi poliţişti şi un jandarm au salvat miercuri seara un bărbat care ameninţa că se sinucide în staţia C.F.R. Mărăşeşti. Bărbatul intenţiona să se arunce în faţa trenului.

„La faţa locului s-au deplasat doi poliţişti - Cristi, de la transporturi feroviare şi Lucian - Poliţia Oraşului Mărăşeşti precum şi Răzvan, jandarm în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vrancea care au identificat un bărbat, de 47 de ani, care ameninţa că se aruncă în faţa trenului. Cu mult tact şi calm, cei trei l-au convins să renunţe la gestul său şi apoi l-au condus la sediul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Mărăşeşti”, au relatat reprezentanţii IPJ Vrancea.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu a respectat măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind plecat de la domiciliul său din comuna Priponeşti, judeţul Galaţi, fără a avea acest drept.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal de evadare. Bărbatul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.


Vă recomandăm şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările