Un tânăr beat şi fără permis s-a răsturnat pe un teren de fotbal. A rănit două persoane şi a fugit de la locul faptei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost reţinut de poliţişti , sursa: Arhivă
Tânărul a fost reţinut de poliţişti , sursa: Arhivă

Un tânăr de 19 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut după ce s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un teren de fotbal, rănind două persoane care se aflau în maşină. Ulterior, a fugit de la locul faptei. Poliţiştii au aflat că individul nu avea permis de conducere, iar autoturismul avea numere false.

Poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au fost sesizaţi, luni, în jurul orei 21.30, cu privire la producerea unui accident rutier în satul Cişmele, comuna Smârdan, judeţul Galaţi, în urma căruia au fost rănite două persoane.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 19 ani, din comuna Smârdan, a condus un autoturism în localitatea mai sus menţionată, dinspre poligonul Smârdan către sat Mihail Kogălniceanu şi ajungând în zona intersecţiei cu strada Ion Creangă, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe un teren de fotbal.

„În urma acestui accident a rezultat rănirea uşoară a doi tineri, cu vârsta de 18, respectiv 17 ani, ambii din sat Cişmele, ce se aflau ca pasageri în autoturism pe bancheta dreaptă faţă respectiv dreapta spate. Ambii au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, însă, adolescentul de 17 ani a rămas internat la Spitalul de Pediatrie Galaţi”, a transmis agent şef principal Ciprian Stoica, din cadrul IPJ Galaţi.

După evenimentul rutier, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, însă a fost depistat în scurt timp la adresa de domiciliu.

Deoarece la testarea alcoolscopică a rezultat o valoare ce depăşeşte 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat, valoare de la care fapta este considerată infracţiune, tânărul a fost condus la Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

De asemenea, s-a constatat faptul că tânărul de 19 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar numerele montate pe maşină sunt atribuite unui alt autoturism.

„S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul cu numere false. Faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galaţi, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi”, a anunţat IPJ Galaţi.

Vă recomandăm şi: 

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO

 Femeie în comă, după ce a fost lovită de un buldoexcavator. Utilajul era pe o stradă cu lucrări edilitare

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite