Scandal la un magazin din Galaţi. O femeie a fost agresată, iar rudele au sărit să o ajute

Scandal la un magazin din Galaţi. O femeie a fost agresată, iar rudele au sărit să o ajute

sursa: Poliţia Română

Un scandal în toată regula s-a produs, sâmbătă, în localitatea Salcia, din judeţul Galaţi. O femeie de 39 de ani, vânzătoare la un magazin, a fost agresată de un client. În zona magazinului mai multe persoane s-au adunat şi s-au încăierat. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit pentru opri conflictul.

 

Incidentul a avut loc la sâmbătă, în jurul orei 15.30, în satul Salcia din comuna Umbrăreşti, judeţul Galaţi. Vânzătoarea unui magazin alimentar din localitate a fost agresată pentru că a refuzat să-l servească cu o băutură alcoolică pe un bărbat, pe datorie.

„La scurt timp după altercaţie, în zona magazinului s-au strâns mai multe persoane, atat din partea agresorului cât şi din partea vânzătoarei, care după discuţii contradictorii, s-au îmbrâncit fără să fie cineva rănit. La faţa locului, după apelul la SNUAU 112, au ajuns în scurt timp 2 echipaje de poliţie şi 2 echipaje de jandarmi care au aplanat starea conflictuală. A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de Tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru Lovire sau alte violenţe”, a anunţat Poliţia Galaţi.  

De asemenea, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale, pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în baza Legii 61/1991 Republicată, faţă de toate persoanele ce au participat la acest incident.

Vă recomandăm să citiţi: 

 
 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările