Poliţiştii caută un adolescent care a fost dat dispărut. De patru zile acesta nu mai este de găsit

Poliţiştii caută un
adolescent care a fost dat dispărut. De patru zile acesta nu mai este de găsit

Uricaru Silviu Ionuţ Foto: IPJ Galaţi

Poliţiştii din Galaţi caută un tânăr, de 18 ani, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 aprilie, secţia 3 Poliţie Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, în ziua de 12 aprilie, Uricaru Silviu Ionuţ, în vârstă de 18 ani, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Galaţi, şi nu a mai revenit.

La momentul plecării de la domiciliu, tânărul era îmbrăcat cu un trening de culoare gri, geacă neagră de fâş şi era încălţat cu pantofi sport de culoare închisă.

Semnalamente: înălţime -1,84 metri, greutate- aproximativ 75  de kilograme, păr şaten deschis, scurt şi drept, faţa ovală, ten deschis, ochii verzi.

”Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acestia, sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: