„Peştele“ care a cheltuit toţi banii încasaţi de prostituată la jocuri de noroc. Suma uriaşă pe care a pierdut-o la păcănele

„Peştele“ care a cheltuit toţi banii încasaţi de prostituată la jocuri de noroc. Suma uriaşă pe care a pierdut-o la păcănele

Foto: arhivă Adevărul

Anchetatorii au descoperit că proxenetul îi stabilise fetei un program foarte strict, astfel încât să poată obţine minimum 1.000 de euro pe săptămână, bani pe care-i cheltuia pe jocuri de noroc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii DIICOT Bacău l-au reţinut pentru 24 de ore, pe 31 august, pe un bărbat, sub suspiciunea de trafic de persoane.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada decembrie 2018–august 2019, individul a racolat, prin inducere în eroare şi constrângere, o tânără, pe care a transportat-o şi adăpostit-o în diferite apartamente închiriate în regim hotelier din municipiile Bacău şi Tecuci, precum şi în alte locaţii, unde a obligat-o să practice prostituţia.

Poliţiştii au descoperit că proxenetul îi făcuse victimei pe care o exploata sexual un program asemănător cu cel stabilit de un patron angajaţilor, astfel încât să obţină 1.000 de euro în fiecare săptămână. Dacă dădea şi cel mai semn că ar vrea să se împotrivească individului, fata era bătută şi forţată să se prostitueze.

Poliţiştii au descoperit că traficantul de carne vie toca banii la jocurile de noroc. Oamenii legii au stabilit că individul a cheltuit aproape 16.000 de euro la păcănele, doar o mică sumă fiind folosită şi în scopuri personale.

Tânăra a scăpat de coşmarul pe care era obligată să îl trăiască zilnic după ce poliţiştii şi procurorii DIICOT au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa proxenetului. Sâmbătă, 31 august, 2019, Tribunalul Bacău l-a arestat pentru 30 de zile pe bărbatul suspectat de trafic de persoane. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: