Părintele Dobos recomandă terapia prin râs: Istericii, pro sau contra vaccinare, să inhaleze înainte heliu

Părintele
Dobos recomandă terapia prin râs: Istericii, pro sau contra vaccinare, să
inhaleze înainte heliu

Părintele Francis Dobos, sursa: Arhivă Personală

Preotul catolic Francisc Dobos, fost purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolică Bucureşti, recomandă pe pagina sa de Facebook terapia prin râs: „Cei care urlă şi se isterizează pe aici, la tv sau aiurea, fie pro, fie contra, ar fi bine să inhaleze înainte heliu... ne-ar face pe noi să râdem cu poftă”, afirmă acesta.

„După cum cei internaţi cu covid au nevoie de oxigen ca să respire, cei care urlă şi se isterizează pe aici, la tv sau aiurea, fie pro, fie contra, ar fi bine să inhaleze înainte heliu. Plus că nu e nici inflamabil şi nici isterizabil :)))Asta nu i-ar ajuta neapărat pe ei, ci ne-ar face pe noi să râdem cu poftă. Pentru mai multe sfaturi spirituale vă aştept la biserică”, scrie părintele catolic, pe pagina sa de Facebook. 

Părintele Dobos este cunoscut pentru sfaturile şi declaraţiie sale cu umor, uneori ironice. Un mesaj ironic a avut la adresa stareţului unei mănăstiri din Neamţ, care le-a spus enoriaşilor că administrarea serului va favoriza apariţia solzilor pe corpul uman. 

„Vin de la spitalul Matei Balş. Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine mi-au zărit câţiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peştele gătit zilele trecute. Nimic. Mi-au prescris imediat aghiazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în <laboratoarele> noastre. Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos şi cămaşa ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic. PS. Doamne, fereşte-ne de noi înşine! :)))”, este mesajul postat de  Francisc Dobos, Facebook. 


 

 

Vă recomandăm şi:

Medic: OMS a intrat în panică, văzând cerbicia dacilor liberi, de la vlădică la opincă. Clocim o tulpină autohtonă

 

Vă recomandăm şi:

Medic: OMS a intrat în panică, văzând cerbicia dacilor liberi, de la vlădică la opincă. Clocim o tulpină autohtonă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările