O tânără cu un bebeluş în braţe, bătută sălbatic pe o stradă din Galaţi. O cameră de supraveghere a surprins totul

Femeie bătută crunt pe o stradă din Galaţi

Incidentul a avut loc sâmbătă, 14 mai 2016, în cursul dimineţii, în apropiere de Piaţa Centrală a oraşului Galaţi. Deşi prin zonă treceau mai multe persoane, nimeni nu a sărit în ajutorul tinerei snopită în bătaie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întâmplare revoltătoare, sâmbătă, 14 mai 2016, pe o stradă din Galaţi situată în apropiere de Piaţa Centrală a oraşului.

Camerele de supraveghere ale unei firme au surprins momentul în care o tânără care are un bebeluş în braţe este acostată, în timp ce încearcă să se urce într-un taxi, de un grup de trei indivizi, care o iau la bătaie.

Femeia este dată jos cu brutalitate din taxi, apoi lovită în mod repetat. Din imagini se poate vedea cum unul dintre agresori o loveşte pe femeie cu sălbăticie, în zona feţei şi a abdomenului, iar la un moment dat o dă cu capul de o maşină staţionată, după care o trânteşte pe asfalt şi începe să dea în ea cu picioarele.

Femeia a scăpat cu greu de furia individului, după câteva minute de groază, şi a reuşit într-un final să scape refugiindu-se în taxi, care a demarat în trombă, urmat la câteva secunde distanţă de agresor, aflat într-o altă maşină.

Deşi scena s-a petrecut în plină zi, pe o stradă circulată, nimeni nu a intervenit în conflict, care părea să fie de natură conjugală.

Cazul a fost preluat de Poliţia municpilui Galaţi, care încearcă să-i identifice pe protagoniştii incidentului. Potrivit oamenilor legii, agresorii riscă să ajungă la închisoare pentru faptele lor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările