Eveniment caritabil de amploare organizat în weekend la Galaţi: „SUPER gălăţenii SUPER donează!”

Eveniment caritabil de amploare organizat în weekend la Galaţi: „SUPER gălăţenii SUPER donează!”

Logoul campaniei de caritate de la Galaţi FOTO Organizatorii campaniei

Aceasta este a cincea ediţie a campaniei. Colecta de donaţii va avea loc sâmbătă 16 noiembrie 2019, între orele 8,00 şi 20,00, şi duminică, 17 noiembrie, între orele 8,00 şi 17,00, în părculeţul din faţa fostului cinematograf Ţiglina 1, la monument.

Mai multe comunităţi civice din Galaţi, capacitate de gălăţeanul Doru Maximilian, vor organiza în weekend a cincea ediţie a campaniei de colectare de haine alimente neperisabile si jucarii „SUPER gălăţenii SUPER donează!”.

Acţiunea va avea loc sâmbătă 16 noiembrie 2019, între orele 8,00 şi 20,00, şi duminică, 17 noiembrie, între orele 8,00 şi 17,00. Voluntarii vor fi prezenţi acolo pentru a colecta pachetele donate şi pentru a le face o primă sortare. Ca în fiecare an locul de desfăşurare a colectei este părculeţul din faţa fostului cinematograf Ţiglina 1, la monument.

„Contăm pe gălăţenii generoşi, gălăţenii responsabili, niciodată puţini la număr, pe care îi rugăm să doneze în stare bună următoarele categorii de obiecte: haine noi sau purtate, dar curate şi în stare bună, pleduri, plăpumi, perne, lenjerii de pat, jucării noi sau folosite, dar curate şi în stare bună”, spun organizatorii.

De asemenea, sunt acceptate la colectă alimente neperisabile ambalate, precum făină, zahăr, mălai, sare, ulei, conserve, orez, dulciuri şi orice alt fel de alimente în ambalajul original sigilat.

Produsele colectate vor fi distribuite atât în centrele de specialitate din Galaţi şi din împrejurimi, cât şi la famiile cu situaţie materială precară din zona Galaţiului. Organizatorul a precizat că va colecta, selecta şi atribui fiecărei familii sau instituţii partenere în funcţie de specificul şi necesităţile acestora.

De asemenea, se face un apel către donatori să nu aducă haine murdare, rupte, pătate, mucegăite sau pentru copii mai mici de doi ani. În cazul alimentelor, acestea trebuie să fie neperisabile (cu un termen de valabilitate mai lung de 6 luni) şi să fie în ambalajele originale sigilate.

Puteţi găsi detalii despre evenimentul SUPER gălăţenii SUPER donează!” şi pe pagina de Facebook special creată pentru camapanie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: