Demolări în cel mai mare combinat siderurgic din România. La Galaţi se vor auzi bubuituri, timp de două zile

Demolări în cel mai mare combinat siderurgic din România. La Galaţi se vor auzi bubuituri, timp de două zile

sursa: Arhiva

Timp de două zile, în zona oraşului Galaţi, se vor auzi bubuituri puternice deoarece vor fi demolate mai multe echipamente vechi. Compania siderurgică a anunţat că pregăteşte platforma industrială pentru planurile de transformare GREENSTEEL. Lucrările au fost aprobate de autorităţile de specialitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Liberty Galaţi doreşte să anunţe rezidenţii şi vizitatorii oraşului că pe 27 şi 28 iunie, între orele 17:00 – 20:00, se vor derula operaţiuni de demolare controlată, care au ca scop pregătirea platformei industriale pentru planurile de transformare GREENSTEEL”, a transmis compania Liberty Galaţi. 

Lucrările de demolare controlată au fost atent planificate şi sunt executate de o echipă de specialişti, iar autorităţile de specialitate au fost informate. 

„Din motive de siguranţă, zona în care au loc operaţiunile va fi securizată cu câteva ore înainte şi după acestea. Dorim să ne prezentăm scuzele pentru eventualele neplăceri create”, mai spun reprezentanţii combinatului siderurgic Liberty Galaţi. 

Astfel de demolări au mai fost derulate şi în lunile martie şi mai. 

Liberty Galaţi este cel mai mare producător integrat din România, cu o forţă de muncă de circa 7.000 de oameni şi o capacitate de producţie actuală de aproximativ 3 milioane de tone de oţel pe an pentru clienţi din domeniul construcţiilor, naval, petrolier şi gaze, precum şi cel al producţiei de energie regenerabilă. 

 

Vă recomandăm şi:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările