Avarie uriaşă pe Faleza Dunării din Galaţi. O magistrală de apă s-a stricat şi a inundat bulevardul VIDEO

Avarie uriaşă pe Faleza Dunării din Galaţi. O magistrală de apă s-a stricat şi a inundat bulevardul VIDEO

sursa: Arhiva

Trafic îngreunat pe Faleza Dunării din Galaţi, din cauza unei avarii la reţeaua de magistrala de apă. Angajaţii Apă Canal au intervenit în regim de urgenţă pentru remediere, însă este posibil ca locuitorii din zonă să rămână fără apă pe parcursul zilei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 25 mai, porţiunea dintre Parcul Viva şi primele blocuri, de pe Faleza Superioară a Dunării, s-a inundat din cauza unei avarii la magistrala de apă. 
 
Apa vine subteran printr-o fisură apărută pe mijlocul drumului.
 
La faţa locului au ajuns echipele societăţii Apă Canal care împrejmuiesc zona şi se pregătesc să sape în locul în care curge apă pe şosea. 
 
Deoarece este vorba despre magistrala care alimentează cu apă zona Port, este posibil ca locuitorii să aibă probleme pe parcursul zilei.
 
„Personalul Apă Canal va interveni în regim de urgenţă pentru remediere. Funcţie de evoluţia operaţiunilor specifice de ridicare a avariei, în cazul în care nu se va putea interveni cu conducta în presiune şi va fi necesară oprirea apei, vom afecta alimentarea cu apă a consumatorilor din zona Port. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create participantilor la trafic în zona avariei. 
 
sursa: C. Mazilu
 
Mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora într-un interval cât mai scurt de timp”, au transmis reprezentanaţii Apă Canal. 
 
Poliţiştii se află la faţa locului pentru a dirja traficul.
 


Vă recomandăm şi:

Imagini de la deschiderea celui mai nou şi spectaculos aquapark din România, situat pe malul Dunării VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările