Accident de circulaţie grav la Galaţi. O şoferiţă cu BMW a pierdut controlul volanului şi a lovit alte patru maşini

Accident de circulaţie grav la Galaţi. O şoferiţă cu BMW a pierdut controlul volanului şi a lovit alte patru maşini

Maşina care a provocat accidentul s-a făcut praf FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi

Evenimentul rutier s-a produs pe strada Traian, în dimineaţa zilei de 10 august. Toate cele cinci maşini implicate au fost grav avariate dar, în mod aproape miraculos, doar o singură persoană a fost rănită serios şi a fost dusă la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident rutier grav, cu victimă, vineri dimineaţă, pe strada Traian din Galaţi. O şoferiţă care conducea un bolid BMX X6 cu viteză excesivă a pierdut controlul volanului, la schimbarea benzii de circulaţie, şi a intrat în coliziune cu patru autovehicule staţionate pe prima bandă.

Impactul a fost deosebit de violent, BMW-ul fiind aproape distrus (după cum se poate vedea din fotografii), iar celelalte maşini implicate fiind grav avariate. Poliţia face cercetări pentru a stabili viteza cu care circula şoferiţa şi, evident, ceilalţi factori care au dus la producerea incidentului. Deocamdată, a fost scos din ecuaţie doar consumul de alcool.

„În urma coliziunii, un tânăr de 18 ani, pasager în autoturismul care a provocat accidentul, a fost rănit şi transportat la spital. Conducătoarea auto a fost testată pentru alcool, rezultatul fiind negativ. În caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă", a precizat Poliţia Galaţi.

Pe durata cercetărilor la faţa locului, traficul s-a desfăşurat cu dificultate, formându-se coloane de maşini de sute de metri, pe ambele sensuri.

Şoferii care au comentat accidentul pe site-urile de sociale au spus că maşina cu pricina, posibil condusă de aceeaşi persoană, ar mai fi fost implicată în o serie de incidente rutier soldate cu blocaje în trafic sau cu tamponări uşoare.

citeste totul despre: