VIDEO Bolnavi în scaunul cu rotile, umiliţi la Focşani, la Centrul Medical

VIDEO Bolnavi în scaunul cu rotile, umiliţi la Focşani, la Centrul Medical

Rampa de acces nu poate fi folosită

Rampa amenajată pentru persoanele cu dizabilităţi şi chiar pentru bolnavii care trebuie să vină la consult şi tratament la Centzul Medical din Focşani este o adevărată bătaie de joc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rampa are o înclinaţie extrem de mare şi doar cei cuprinşi de spiritul de aventură ar putea să o folosească în alte scopuri decât cel pentru care a fost creată. De altfel, nici nu se ştie dacă a fost folosită vreodată. Umilinţa la care sunt supuşi bolnavii a fost suprinsă zilele trecute de un trecător, care a asistat aproape interzis la scene pe care nu ne dorim să le mai vedem în zilele de astăzi. În imagini se obervă doi bărbaţi care la plecarea de la cabinetul medical sunt nevoiţi să coboare, cu ajutorul unui scaun, bolnava adusă la consult, întrucât le-a fost imposbil să facă acest lucru, pe rampa de acces, cu scaunul cu rotile. Clădirea Centrului Medical se află în propretatea Primăriei Focşani. Le reamintim edililor că legea obligă toate instituţiile de interes public să aibă rampă de acces cu o înclinaţie de 5%-8%, în caz contrar fiind pasibile de amenzi de până la 5000 de lei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările