Un profesor de sport din Vrancea a bătut atât o elevă de clasa a II-a, cât şi pe mama copilei venită la şcoală să-l reclame. Bărbatul refuză să-şi recunoască vina

Un profesor de sport din Vrancea a bătut atât o elevă de clasa a II-a, cât şi pe mama copilei venită la şcoală să-l reclame. Bărbatul refuză să-şi recunoască vina

Pentru faptele sale, profesorul a fost cercetat şi trimis în judecată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un profesor de sport de la Liceul Teoretic “Duiliu Zamfirescu” din oraşul Odobeşti a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi purtare abuzivă.

Cadrul didactic este învinuit că anul trecut, în luna noiembrie, a lovit o elevă de la clasa a II-a în timpul orei de curs. Potrivit procurorilor care au anchetat cazul, profesorul i-a reproşat fetei că nu este atentă la oră, motiv pentru care a jignit-o şi a tras-o de păr de faţă cu colegii ei.

Copila i-a povestit mamei ei umilinţele prin care trecut, profesorul de sport fiind reclamat la conducerea şcolii pentru comportament. Întâmplarea a făcut ca atât mama, cât şi profesorul să se întâlnească pe holul şcolii.

Conform rechizitoriului, profesorul i-a băgat mâna în gât femeii şi i-a dat o palmă peste faţă, apoi a pus mâna pe mopul folosit de femeile de serviciu la curăţenie şi a lovit-o cu băţul peste umăr.

La incident a fost martoră şi o îngrijitoare, dar şi alte persoane care au confirmat incidentul. Profesorul de sport, care are 61 de ani, nu şi-a recunoscut faptele. Dosarul va fi soluţionat la Judecătoria Focşani. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările