Secretara Primăriei Jariştea, numită subprefect. Cine garantează pentru profesionalismul funcţionarei

Secretara Primăriei Jariştea, numită subprefect. Cine garantează pentru profesionalismul funcţionarei

Claudia Lavinia Serafimciuc  FOTO: Facebook

Claudia Lavinia Serafimciuc va fi detaşată în Instituţia Prefectului Vrancea. Aceasta îi ia locul Cristinei Stoica, care a revenit deja la postul său de la Consiliul Judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Guvernul a numit, marţi, un nou subprefect în judeţul Vrancea, loc lăsat liber de Cristina Stoica.

Aşa cum ziariştii au aflat pe surse încă de la începutul anului, persoana care va exercita această funcţie este Claudia Lavinia Serafimciucm, care a fost detaşată pe postul de subprefect de Vrancea din funcţia de secretar al Primăriei Comunei Jariştea.

Seramfimciuc va face echipă cu Gheorghiţă Berbece, numit prefect în luna decembrie 2019. 

Dacă în ceea ce-l priveşte pe prefect, promovarea în fucţie i se datorează ministrului Dezvoltării Ion Ştefan, pentru care a lucrat în calitatea de consilier parlamentar, în privinţa lui Serafimciuc "sforile" pentru ca secretara de comună să ajungă subprefect au fost trase de senatorul PNL Cătălin Toma, care a fost timp de 8 ani primar la Jariştea. De altfel, săptămâna trecută Toma garanta pentru profesionalismul lui Serafimciuc.

"Doamna Serafimciuc este un funcţionar desăvârşit, un profesionist în ceea ce priveşte administraţia publică iar în cazul în care aceste zvonuri se vor confirma, din partea mea are tot sprijinul în aşa fel încât să avem o administraţie publică corectă, să nu avem intervenţie pe tot ceea ce înseamnă legalităţi privind hotărârile consiliilor locale, să aibă o viziune şi o transparenţă totală în privinţa hotărârilor de CJ", spunea Cătălin Toma într-o conferinţă de presă. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: