O petrecere la primărie, motiv de scandal. Soţia preşedintelui PSD Vrancea, acuzată că a bătut o funcţionară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dănuţ Soare, primarul comunei Păuleşti
Dănuţ Soare, primarul comunei Păuleşti

Scandalul de joi după-amiaza, din cadrul Primăriei Păuleşti, s-a lăsat cu dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Scandalul în care a fost implicată soţia preşedintelui PSD Vrancea, deputatul Nicuşor Halici, care este acuzată de lovire de către o salariată a Primăriei din Păuleşti a plecat de la o petrecere organizată în instituţia publică. 

Joi, 18 februarie, a fost ziua de naştere a primarului comunei, Dănuţ Soare, care a împlinit 38 de ani, iar cu această ocazie a organizat o mică sindrofie, chiar în incinta instituţiei pe care o conduce.

Se pare că acest lucru a deranjat-o pe funcţionara de la Starea Civilă, care a ales să filmeze cu telefonul mobil cum se distrau angajaţii, dar mai ales că nu se respectă regulile din pandemie. 

Pe acest fond, secretara Primăriei, Adriana Halici, a avut o ieşire violentă la adresa colegei sale, care a chemat de urgenţă poliţia. Primarul comunei spune că nu era în instituţie când s-a întâmplat evenimentul.

„Eram în afara orelor de program când am fost sunat de poliţie să vin la primărie. A fost ziua mea de naştere şi am servit colegii cu o prăjitură şi un pahar de suc, nimic mai mult. Pentru asta ne-a reclamat doamna. Poliţia a ridicat imaginle stocate de pe camerele de supraveghere video şi o să aflăm adevărul. În opinia mea, nu a fost nicio agresiune", ne-a spus primarul Dănuţ Soare.

Ce spune poliţia

„La data de 18 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de o femeie de  28 ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile, un bărbat de 33  de ani, ar fi organizat un eveniment în sediul unei instituţii publice, la care ar fi participat mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de protecţie pentru prevenirea răspândirii  virusului Sars-CoV 2.  În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, potrivit IPJ Vrancea.

Joi seară, poliţiştii au făcut referire şi la "păruiala" dintre angajata de la starea civilă şi soţia preşedintelui PSD Vrancea.

”Poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici au fost sesizaţi de către o femeie, de 28 de ani, din comuna Păuleşti, cu privire la faptul că a fost agresată fizic şi verbal de către o altă femeie, în vârstă de 39 de ani. Echipajul de poliţie sosit la faţa locului a constatat faptul că între cele două persoane ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia apelanta ar fi fost agresată fizic şi verbal de către o femeie în vârstă de 39 de ani. Cercetările continuă pentru stabilirea situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal întocmit, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.”, potrivit IPJ Vrancea.

Vă mai recomandăm:

Soţia preşedintelui PSD Vrancea, acuzată că a bătut o angajată în primăria unde este secretar. Ce spune poliţia

Bătaia de la crâşmă dintre primarul şi viceprimarul din Beceni, Buzău, relatată chiar de protagonişti VIDEO

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite