O nouă serie de cursuri IT pentru vârstnici la Biblioteca Judeţeană

O nouă serie de cursuri IT pentru vârstnici la Biblioteca Judeţeană

În ultimii ani, zeci de vârstnici au dobândit cunoştinţe de utilizare a computerelor

Timp de 3 ore pe zi, participanţii vor învăţa cum să cum să-şi găsească informaţiile utile prin accesarea internetului, să utilizeze poşta electronică, să deprindă noţiuni de redactare a unui text şi să comunice on-line pe Yahoo Messenger.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cursurile vor fi coordonate de trainerul  Nicoleta Oprişan  şi vor avea loc la sediul din str. Mr. Sava nr. 4, la Sala Internet a Bibliotecii Judeţene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.

„Pentru că tot mai mulţi vrânceni se înscriu la aceste cursuri, Biblioteca Judeţeană Vrancea va oferi în continuare acest serviciu de instruire pentru adulţi. Interesul real pentru acest domeniu şi rezultatele obţinute, ne dau impulsul necesar continuării  acestor cursuri. Pentru a participa la cursurile oferite de Centrul de formare al bibliotecii nu sunt necesare formalităţi complicate, o simplă înscriere prin telefon sau la sediul bibliotecii.Aşteptăm în continuare înscrieri la cursuri de IT pentru vârstnici,unde  participanţii nu numai ca dobândesc cunoştinţe noi dar au posibilitatea de a redescoperi lumea cu ajutorul tehnologiei moderne", precizează Nicoleta Oprişan  trainer Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu“ Vrancea. 

Mai puteţi citi:

Cursuri gratuite de utilizare a calculatorului şi internetului, pentru vârstnici, la Biblioteca Judeţeană

Doi tineri scriitori vrânceni îşi lansează cărţile la Biblioteca Judeţeană


 


 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările