Mobilizare impresionantă pentru salvarea unei fetiţe grav bolnave. Câţi bani s-au strâns în doar câteva ore

Mobilizare impresionantă pentru salvarea unei fetiţe grav bolnave. Câţi bani s-au strâns în doar câteva ore

Mara Precup

O fetiţă de apropae 9 ani a fost diagnosticată recent cu o tumoare malignă şi internată la  Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală. Copila urmează un tratament sever cu citostatice, iar pentru salvarea ei este nevoie de o sumă imensă de bani, pe care părinţii nu o au.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mara Precup împlineşte 9 ani în luna decembrie. În urmă cu ceva mai bine de o lună, atunci când se pregătea, ca orice alt copil, pentru începerea unui nou an şcolar, a acuzat dureri de burtă, iar părinţii, îngrijoraţi, au mers cu fata la medicul de familie. 

Iniţial, s-a crezut că este vorba despre o enterocolită, dar ulterior, pentru că tratamentul nu a dat rezultate, fetiţa a fost dusă de către părinţi la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti.

“Mara este elevă, este un copil vesel care face dansuri, sau făcea. Dacă pentru toţi ceilalţi copii a început şcoala, pentru Mara şi părinţii ei a început calvarul. Au primit cruntul diagnostic de tumoare abdominală cu determinări secundare şi pulmonare. Concluzii examen hitstopatogic: fragmente biopsice cu proliferare tumorală malignă cu celulă mică, slab diferenţiată”.

Tumora s-a instalat deja în corpul ei firav şi copila, internată în spital, urmează acum un tratament destul de sever, cu citostatice. Sunt speranţe ca fetiţa să ajungă la o clinică din străinătate, pentru o intervenţie chirugicală, dar este nevoie de fonduri pentru acest lucru. 

Cazul este coordonat de Asociaţia Hope and Love for LIFE, care a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru micuţă. De asemenea, a fost creată şi o pagină de Facebook, “Alături de Mara! Împreună, putem salva un suflet!” , pentru strângere de fonduri.

Cont în lei este pe numele micuţei
Titular cont: Mara Precup
RO06PIRB1700550289001000
First Bank

Contul în euro este pe numele mamei:
Titular cont: Tania Precup
RO65PIRB1700157128003000
First Bank

În primele 24 de ore de la lansarea campaniei, s-au strâns aproape 15.000 de euro din cei 100.000 de euro de care părinţii au nevoie pentru intervenţia chirurgicală în străinătate.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: