Fosta Miss Bikini 2003, implicată împreună cu fiul ei într-un accident de circulaţie aproape de Focşani

Fosta Miss Bikini 2003, implicată împreună cu fiul ei într-un accident de circulaţie aproape de Focşani

Andreea Cojocaru

Focşăneanca  Andreea Cojocaru, cât şi fiul ei în vârstă de 5 ani au fost duşi la spitalul din Focşani, unde se află sub supravegherea medicilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Cojocaru, fiica şefului de la Evidenţa Populaţiei, cms. Neculai Cojocaru, a fost implicată în această după amiază într-un accident de circulaţie petrecut pe E 85, aproape de intrarea în municipiul Focşani.

Fosta Miss Bikini 2003 conducea un autoturism Peugeot, avându-l pe scaunul din spate pe fiul ei în vârstă de 5 ani şi a fost izbită de un şofer imprudent din Galaţi, care nu s-a asigurat la o manevră de întoarcere.

Din impact, maşina focşănencei s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Andreea Cojocaru şi fiul ei au fost transportaţi de urgenţă la spital, unde au primit îngrijiri medicale, starea lor de sănătate fiind stabilă în prezent.

Pasagerii din cealaltă maşină nu au avut de suferit de pe urma accidentului.

Andreea Cojocaru a fost câştigătoare în România a concusului Miss Bikini şi  s-a clasat pe locul 3 la Miss Bikini World 2003, iar în trecut a avut probleme cu legea, atât ea, cât şi prietenul ei fiind reţinuţi în anul 2007 de poliţiştii de la Crimă Organizată din Vrancea pentru trafic cu droguri. 

Mai puteţi citi:

Fosta Miss Bikini World, acuzată de trafic cu droguri

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările