Fotbalist de 16 ani din Focşani, transfer de senzaţie în Italia. Rareş este olimpic la română şi matematică

Fotbalist de 16 ani din Focşani, transfer de senzaţie în Italia. Rareş este olimpic la română şi matematică

Rareş Daniel Fătu, în vârstă de 16 ani, este căpitanul naţionalei Under 16, va evolua pentru cunoscuta echipă Parma, unde mai joacă doi români.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fotbalistul focşănean Rareş Daniel Fătu, care a evoluat din 2019 pentru echipa Farul Constanţa, a fost transferat în Italia, la Parma, echipă care în sezonul trecut a retrogradat în Seria B.

Rareş are doar 16 ani şi fiul comisarului şef Daniel Fătu, adjunctul comandantului Poliţiei Municipiului Focşani.

La Parma, echipă care a cucerit ulterior de trei ori Cupa Italiei şi de două ori Cupa UEFA, Rareş va fi coleg cu  alţi doi fotbalişti români, Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Rareş Fătu a fost descoperit de antrenorii Academiei de fotbal a lui Gheorghe Hagi la clubul privat CSM Focşani, club fondat de Dan Dumitru, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea.

El este căpitanul echipei naţionale a României Under 16. În  afară de a fi un fotbalist cu calităţi certe, Rareş este şi un foarte bun elev la şcoală, fiind un participant constant la olimpiadele de matematică şi limba şi literatura română.

Vă mai recomandăm:

Antrenorul echipei de fotbal CSM Focşani 2007, demis. Acelaşi soartă a avut-o şi conducătorul echipei

Florin Niţă îşi doreşte un selecţioner ambiţios, care să-şi propună rezultate importante

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările