Antrenorul echipei de fotbal CSM Focşani 2007, demis. Acelaşi soartă a avut-o şi conducătorul echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Chiţa nu mai este antrenorul CSM Focşani 2007 FOTO: Facebook CSM Focşani 2007
Alin Chiţa nu mai este antrenorul CSM Focşani 2007 FOTO: Facebook CSM Focşani 2007

Deciziile au fost luate miercuri, în cadrul şedinţei Comitetului Director al Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007.

Cei cinci membri ai Comitetului Director al Clubului Sportiv Municipal Focşani 2007 s-au întâlnit miercuri, pentru o serie de decizii legate de activitatea clubului aflat în subordinea Consiliului Local.

Cu această ocazie au fost luate o serie de măsuri, anticipate cumva într-o conferinţă de presă de preşedintele Comitetului Director, Liviu Macovei, iar acestea au avut legătură în primul rând cu secţia e fotbal care nu şi-a îndeplinit nici anul acesta obiectivul, acela de a promova în Liga a II-a.

Din acest motiv, deşi antrenorului şi conducătorului echipei li s-au cerut demisia, lucru care nu s-a întâmlat, s-a decis rezilierea contractului de activitate sportivă pentru antrenorul Alin Chiţa, la fel şi pentru preşedintele secţiei de fotbal, Nicuţă Oprea, acestuia din urmă retrăgându-i-se şi dreptul de semnătură şi reprezentare pentru echipă.

Totodată, s-a hotărât încetarea contractului de activitate sportivă în cazul jucătorului de fotbal Taciuc Alexandru, cu acordul  ambelor părţi.

În şedinţă s-a mai hotărât validarea cererii de înscriere în Liga Naţională de baschet masculin a echipi CSM Focşani 2007,

„Pe ordinea de zi a mai fost şi prelungirea contractelor de activitate sportivă ale jucătorilor şi ale altor antrenori din cadrul clubului, un punct foarte discutat, dar primarul Cristi Misăilă şi directorul sportiv  Viorel Ciubotaru s-au opus, invocând suspendarea bugetului municipiului Focşani pe anul 2021”, a anunţat preşedintele Comitetului Director al CSM Focşani 2007, Liviu Macovei.

Acelaşi preşedinte Macovei anunţa zilele trecute că a purtat discuţii cu reprezentanţii secţiilor componente despre asigurarea continuităţii în activitatea sportivă, în contextul nemulţumirilor legate de bugetul clubului, anunţat ca fiind la nivelul anului trecut, adică peste 11 milioane de lei.

Macovei spunea că s-a decis ca în perioada imediat următoare să se valideze contractele la secţiile Judo, Tenis de masă, Şah şi Tir sportiv. Urmează discuţii şi cu celelalte secţii, Handbal, Volei şi Fotbal.

”Sunt convins că în urma discuţiilor pe care le vom purta se va ajunge la cea mai bună soluţie pentru continuitate şi performanţă. Sunt pentru găsirea soluţiilor, nu pentru blocaj. În acelaşi timp, vreau ca toate deciziile pe care le vom lua să fie pentru asigurarea unei activităţi care să aducă rezultate şi performanţă în sport şi, în acelaşi timp, pentru o atentă cheltuire a banului public”, a declarat Liviu Macovei, preşedintele Comitetului Director al CSM Focşani 2007.

Vă mai recomandăm:

Sportivi de la CSM Focşani 2007, mese din bani publici la restaurantul de patru stele al finului primarului municipiului

Directorul CSM 2007 Focşani a demisionat. De ce spune că plecarea e "o miză pentru o parte a consilierilor locali”
 

FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite