Evaluatorul Radu Ţigănuş, validat în funcţia de subprefect de Vrancea din partea USR-PLUS

Evaluatorul Radu Ţigănuş, validat în funcţia de subprefect de Vrancea din partea USR-PLUS

Radu Ţigănuş este preşedintele PLUS Vrancea

El va face echipă cu prefectul Gheorghiţă Berbece şi subprefectul Claudia Serafimciuc, ambii reconfirmaţii de către PNL în aceste funcţii de demnitate publică

Biroul Naţional PLUS a decis, în cadrul unei şedinţe care a avut loc pe 17 februarie, să-l susţină pe Radu Ţigănuş, din partea USR-PLUS, în funcţia de subprefect:

Radu Ţigănuş este absolvent al Facultăţii de Relaţii Comerciale şi Financiar-Bancare Interne şi Internaţionale şi al unui masterat în domeniul Controlului Financiar-Fiscal şi Auditului în cadrul Universităţii Româno-Americane. 

A lucrat ca economist, având o experienţă de peste 15 ani în domeniul bancar si antreprenorial, şi ca practician în insolvenţă şi evaluator autorizat ANEVAR, fiind atestat definitiv de Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă din România.

"Din momentul intrării mele în politică, acum 2 ani, am realizat următorul aspect: clasa politică românească nu a ţinut pasul cu dezvoltarea societăţii. Majoritatea încă acţionează doar în interes propriu sau al unui grup, nu în interesul comunităţii, asa cum ar fi normal. Subprefectul are un rol foarte important în tot ce inseamnă administrarea judeţului Vrancea. Într-un judeţ care a fost subjugat timp de aproape 30 ani, acaparat pe persoana fizică de un baron local, un judeţ cu drumuri de slabă calitate, fără dezvoltare economică, cu o zonă montană nepusă în valoare, viitorul subprefect va trebui să susţină dezvoltarea judeţului împreună cu autorităţile locale, să asigure aplicarea şi respectarea legii, să asigure transparenţa si să gestioneze situaţiile de criză. Vom putea produce schimbarea în bine prin implementarea unor planuri de management în Instituţia Prefectului, prin obiective clare şi prin evaluarea departamentelor, prin aplicarea legii şi a procedurilor şi nu în ultimul rând prin susţinerea oamenilor competenţi", a declarat Radu Ţigănuş.

La începutul săptămânii, PNL a validat cine vor fi persoanele care vor ocupa funcţiile de prefect şi subprefect din partea acestei formaţiuni politice, Actualii ocupanţi ai acestor funcţii, respectiv Gheorghiţă Berbece (prefect) şi Claudia Serafimciuc (subprefect), vor continiua în aceste funcţii.

Vă mai recomandăm:

„PNL nu a luat prefectura Bucureşti, deşi putea să o ia”.Ce spune Dacian Cioloş despre schimbarea lui Berbeceanu din funcţia de prefect

Berbeceanu, după ce a aflat că USR-PLUS va decide cine e următorul prefect: „Îi doresc succes viitorului prefect. Am avut un mandat scurt, dar plin de provocări”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările