Concursul “InfoEducaţie” şi-a derulat o nouă ediţie. Cine sunt câştigătorii

Concursul “InfoEducaţie” şi-a derulat o nouă ediţie. Cine sunt câştigătorii

Anul acesta, concursul care se desfăşoară în mod obişnuit în Tabăra Gălăciuc s-a desfăşurat online

Cel mai longeviv concurs de informatică aplicată din România, InfoEducaţie, şi-a închis duminică porţile pentru competiţia din acest an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea de-a XXVII-ediţie a prestigiosului concurs a avut loc, într-un mod inedit, în mediul online, unde tinerii geniali din România şi-au întrecut ingeniozitatea în expunerea de lucrări originale pentru creaţie software.

La competiţie au participat 83 de elevi din 26 de judeţe, care au înscris un număr de 68 de proiecte la categoriile web, educaţional, roboţi, utilitar şi multimedia, acestea fiind evaluate de către profesori universitari, studenţi şi profesori cu experienţă din învăţământul liceal, specialişti IT&C.

"Pentru că educaţia este una dintre valorile pe care noi le promovăm, am răsplătit câştigătorii acestui concurs cu premii în bani astfel: pentru locul I, pentru cele 5 categorii au fost oferite 5 premii ( 1.000 de lei fiecare), pentru locul II, pentru cele 5 categorii au fost oferite 5 premii (800 de lei fiecare),  pentru locul III, pentru cele 5 categorii au fost oferite 5 premii ( 600 lei fiecare) şi 10 menţiuni, câte 2 pentru fiecare categorie în parte în valoare de 400 de lei. Pe lângă aceste premii au fost oferite 5 menţiuni speciale în valoare de 500 de lei fiecare, pentru elevi din Vrancea care au participat anul acesta la InfoEducaţie, precum şi 10 menţiuni speciale în valoare tot de 500 de lei fiecare pentru studenţii care s-au implicat în ediţia din acest an", anunţă Consiliul Judeţean, care a finanţat competiţia.

Lista câştigătorilor o puteţi vizualiza aici: https://infoeducatie.ro/rezultate

Vă mai recomandăm:

S-au stabilit câştigătorii Concursului Naţional "Infoeducaţie". Printre premiaţi se află un elev din Focşani care a dezvoltat o platformă pentru producători

FOTO VIDEO Tabăra de la Gălăciuc, "invadată" de viitoarele genii din IT-ul României. Concursul "InfoEducaţie 2015" a ajuns la ediţia a XX-a

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările