Ce a păţit firma venită să facă analize gratuite, dar le băga pe gât oamenilor oale la preţ exorbitant. „Tata ştia că are şi băiat de măritat şi a luat două cratiţe“

Ce a păţit firma venită să facă analize gratuite,
dar le băga pe gât oamenilor oale la preţ exorbitant. „Tata ştia că are şi băiat de măritat şi a
luat două cratiţe“

Firma care a vândut cratiţe a fost amendată

Oamenii au fost contactaţi telefonic să vină la Hotelul Unirea din Focşani, pentru analize gratuite şi prezentare. Pe fir a intrat şi poliţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Vrancea şi cei din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Focşani au efectuat joi o verificare cu privire la activitatea comercială desfăşurată de o societate comercială, în cadrul unei reuniuni publice, ocazie cu care s-a constatat că aceasta nu respecta prevederile legale în vigoare.

Astfel, oamenii legii au constatat  că reprezentanţii societăţii prezentau produse de gătit achiziţionate cu un preţ relativ mic, ca fiind de foarte bună calitate şi încercau să le comercializeze la preţuri de aproximativ 10 - 15 ori mai mari decât preţul de achiziţie.

Societatea în cauză a fost sancţionată contravenţional, conform Legii nr.12/1990 Rep., cu suma de 2.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate şi produse în valoare de aproximativ 100.000 de lei. Şi Protecţia Consumatorilor a intrat pe fir, aplicând firmei o amendă usturătoare.

Cazul a fost semnalat şi de un focşănean, pe Facebook, care a povestit că a anunţat poliţia după ce părinţii săi au fost înşelaţi.

"Circulă de câţiva ani, prin ţară, caravana analizelor gratuite !!! Cea mai mare ţeapă !!!Dacă nu vă plictisiti , citiţi şi vă minunaţi ! Tata 74 ani, mama 65 ani au fost ieri la o aşa zisa investigaţie medicală cu analize gratuite, la un aparat de ultima generaţie . După ce s-au ţinut de un băţ câte 2 minute fiecare, au lăsat aparatul să lucreze şi să aştepte să le vină analizele de la Bucureşti. Cât timp se procesau analizele , "doctorii" le vorbeau despre o alimentaţie sănătoasă , bla-bla ! Şi cum mănânci sănătos ? Gătind sănătos !!! Şi după prezentare, mă trezesc cu ei acasă ( în fine, nu stăm împreună ) cu 2 seturi de oale minune, luate la super ofertă, reduse de la 12.000 ron, adică 120 milioane de ron vechi, la numai 6000 ron.
Dar stai, asta nu e tot! Au mai participat şi la o tombolă şi au mai prins o reducere de 50 % , adică le-au luat la preţul minune de 3.000 ron setul ! Şi cum tata ştia că are şi băiat de "măritat" a luat 2 crătiţi !!! La ofertă !!!! 6000 ron paguba! Tata a avut ghinionul să plătească ! Sincer, la 8000 ron pensie, nu îi plâng. Dar de banii ăia, puteau lua ceva frumos la nepoate sau să mă scoată în oraş ;)) E frustrarea că se mai dau ţepe de genul ăsta !Dacă nu ai banii , îţi fac contract pe ele ! În contract e stipulat returnarea lor cu penalizări de 20% ! Asta tot ar însemnat 1200 ron pagubă dacă nu ne mişcăm de pe o zi pe alta ! P.S. la stomacul lor de pensionari, mâncau 6 luni numai scofeturi ! Mulţumim OPC şi Poliţiei Române pentru ajutorul dat în recuperarea totală a banilor ! Sper să nu mai păgubeasca şi alţi pensionari ! Ţeapa e veche ! Căutaţi pe google : tepe cu analize gratuite şi oale !!! P.S.  nu sunt votanţi cu trandafiri , dar se mai întâmplă ! Încă sunt supăraţi pe mine că de ce am apelat la organele competente ! Că ei vorbiseră cu băieţii şi chiar fuseseră de treaba că le-au dat banii înapoi !"
, a scris focşăneanul pe Facebook.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: