VIDEO Gheorghe Neţoiu va fi transferat la un penitenciar cu regim semideschis

VIDEO Gheorghe Neţoiu va fi transferat la un penitenciar cu regim semideschis

Ghoerghe Neţoiu va fi mutat la un penitenciar cu regim semideschis

Fostul acţionar de la Dinamo a cerut magistraţilor Judecătoriei Craiova să îi schimbe regimul de detenţie în semideschis. Gheorghe Neţooiu a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Magistraţii Judecătoriei Craiova au admis cererea fostului acţionar de la Dinamo şi au decis ca acesta să fie transferat de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova la un penitenciar cu regim semideschis. Sentinţa dată astăzi este definitivă. Ghoerghe Neţoiu a declarat pe data de 24 aprilie că s-a făcut o nedreptate. „Le cer magistraţilor să fie corecţi“, a spus Neţoiu în momentul în care a fost dus în sala de judecată.
 
VIDEO 

Gheorghe Neţoiu a cerut să fie mutat la un regim semideschis

 
Gheorghe Neţoiu, fost finanţator al echipelor de fotbal  Dinamo şi Universitatea Craiova, a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare. Acesta a primit 1 an de închisoare pentru evaziune fiscală, 3 ani şi 4 luni pentru înşelăciune, şi câte două pedepse de 1 an de închisoare pentru spălare de bani. Omul de afaceri este încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova. „În temeiul art.39, alin.18 din Legea 254/2013, admite contestaţia formulată de către petentul Neţoiu Gheorghe, împotriva încheierii nr. 310/01.04.2014 pronunţată de judecătorul de supraveghere a privării de libertate, la Penitenciarul Craiova. Stabileşte regimul de executare semideschis pentru persoana privată de libertate Neţoiu Gheorghe“, se arată în încheierea decizziei date de Judecătoria Craiova.
 
Mai citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările