Procesul fiului judecătoarei din Craiova, care a provocat un scandal în timpul unui concert, amânat. A înjunghiat un bărbat, dar victima nu a depus plângere

Procesul fiului judecătoarei din Craiova, care a provocat un scandal în timpul unui concert, amânat. A înjunghiat un bărbat, dar victima nu a depus plângere

Andrei Lazăr a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase scandaluri

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, este acuzat că, în februarie 2016, a înjunghiat un bărbat în faţa Casei Studenţilor din Craiova. Victima nu a depus plângere la Poliţie, iar băiatul magistratei a fost trimis în judecată pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi port sau folosire fără obiecte de drept periculoase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiul judecătoarei Liliana Lazăr a fost reţinut în februarie 2016, însă a fost eliberat sub control judiciar de procurorii din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Craiova pe motiv că nu prezintă pericol social. Cum victima nu a depus plângere la Poliţie pentru tentativă de omor, Lazăr a fost trimis în judecată doar pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi port sau folosire fără obiecte de drept periculoase.
 
Procesul a fost amânat 
 
Procesul lui Andrei Lazăr se află pe rol la Judecătoria Craiova, iar instanţa a amânat dosarul pentru data de 10 mai. Fiului judecătoarei Liliana Lazăr se află în acest moment în spatele gratiilor la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, după ce a fost condamnat defintiv pe data de 1 februarie la la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru infracţiuni rutiere.
 
Andrei Lazăr a fost implicat în primul scandal la vârsta de 21 de ani, mai exact în anul 2007. Pe data de 27 martie l-a tăiat la mâini cu sabia pe Mario Aranghelovici, care mergea pe trotuar împreună cu soţia sa. Fiul judecătoarei a recurs la acest gest pentru că victima i-a reprorşat faptul că era să îl lovească cu maşina. A fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, iar în 2015 a fost condamnat de Tribunalul Teleorman la cinci ani de închisoare cu executare. Ulterior, a scăpat basma curată, pentru că Aranghelovici şi-a retras plângerea şi a căzut la pace cu Andrei Lazăr.
 
Bătaie cruntă cu interlopi, în faţa Curţii de Apel
 
În 2008, beizadeaua Andrei Lazăr a lovit în cap cu o cheie tubulară un şofer într-o benzinărie. Şi de această dată a scăpat basma curată după ce părţile s-au împăcat.Tot în anul 2008 în luna februarie a fost implicat într-un scandal chiar în faţa Curţii de Apel Craiova. Două grupări de interlopi s-au atacat cu săbii, topoare şi pistoale, iar mai multe persoane au ajuns la spital. Printre victime s-a numărat şi Andrei Lazăr. Nu mai puţin de o sută de poliţişti şi jandarmi au fost nevoiţi să intervină atunci.
 
Andrei Lazăr a provocat, doi ani mai târziu, în aprilie 2010, un nou scandal într-un bar din Craiova împreună cu doi prieteni. Imediat a fost reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, însă procurorii au decis că poate să fie cercetat în stare de libertate. În timp ce era anchetat în acest dosar, fiul magistratei Liliana Lazăr a bătut un alt bărbat într-un local din oraş. În 21 mai 2010, a fost arestat pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Lazăr a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare cu suspendare pentru faptele comise în aprilie şi mai 2010. Judecătoarea Liliana Lazăr a cerut în urmă cu trei ani să fie transferată de la Judecătoria Craiova la Judecătoria Mangalia.        
  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările