Peste 600 de familii din Craiova care locuiesc la bloc, fără căldură din cauza datoriilor. Au de plătit facturi de peste 9 milioane de lei

Peste 600 de familii din Craiova care locuiesc la bloc, fără căldură din cauza datoriilor. Au de plătit facturi de peste 9 milioane de lei

Peste 600 de familii au rămas fără apă caldă şi căldură din cauza datoriilor

Peste 600 de familii din Craiova s-au trezit fără apă caldă şi căldură în mijlocul iernii din cauza datoriilor pe care le-au acumulat de-a lungul timpului. Societatea de Termoficare a luat această decizie din cauză că oamenii au de achitat creanţe de peste 9 milionae de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asociaţia de Proprietari nr. 12 Valea Roşie are în acest moment o restanţă de 485.000 de lei către furnizorul de căldură, Asociaţia nr. 4 Mareşal Antonescu, o datorie de 1.999 de lei, iar Asociaţia nr. 14 Romanescu, un debit de 6.874 de lei. 
 
Locatarii s-au împărţit în două tabere: cei care sunt cu facturile la zi şi cer redeschiderea robinetului şi cei care nu vor să plătească pentru că nu au bani. 600 de familii au rămas în plină iarnă fără apă caldă şi căldură în mijlocul iernii. 
 
Reprezentanţii Societăţii de Termoficare au precizat că oamenii nu vor primi apă şi căldură decât atunci când vor plăti restanţele. „Nu putem să le mai furnizăm căldură, atâta timp cât nu plătesc. Ei au mai avut căldura oprită, dar preşedinţii acestor asociaţii au venit în noiembrie 2017 la discuţii. Şi-au luat angajamentul că vor plăti parte din datorii, nu au reuşit să-şi achite nici factura curentă, respectiv cea din luna decembrie. Drept urmare, am decis să le sistăm furnizarea serviciului “, a declarat Sorin Iordache, reprezentantul SC Termo Craiova.
 
 
citeste totul despre: