Percheziţii la clanuri de romi din cinci judeţe. Descinderile au loc şi în Dolj

Percheziţii la clanuri de romi din cinci judeţe. Descinderile au loc şi în Dolj

Percheziţiile au loc în cinci judeţe

20 de percheziţii au loc în această dimineaţă în cinci judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, prin operaţiuni fictive cu bunuri, folosind firme fantomă. Prejudiciul a fost stabilit la suma de 6,8 milioane lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inculpaţii ar fi derulat operaţiuni fictive cu bunuri, folosind firme fantomă. În dosar sunt vizaţi şi functionari din primării rurale. „Din cercetări a reieşit că, în cadrul unui circuit economic, s-ar fi desfăşurat operaţiuni fictive cu bunuri, prin intermediul unor firme de tip fantomă. În fapt, persoane implicate ar fi livrat, către instituţii, bunuri (mobilier urban), fără a avea documente justificative de provenienţă. Prin activitatea infracţională, s-ar fi cauzat un prejudiciu bugetului de stat de aproximativ 6.830.000 de lei“, se arată în comunicatul emis de Poliţia Română.
 
Percheziţiile au loc pe raza judeţelor Olt, Dâmboviţa, Giurgiu, Dolj şi Teleorman, la locuinţele unor persoane şi la sediile sociale ale unor persoane juridice.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările