Maraton de vaccinare în Craiova. Cetăţenii sunt aşteptaţi să se imunizeze pe stadionul „Ion Oblemenco”

Maraton de vaccinare în Craiova. Cetăţenii sunt aşteptaţi să se imunizeze pe stadionul „Ion Oblemenco”

În perioada 10-17 mai, pe stadionul „Ion Oblemenco” va fi organizat un maraton de vaccinare

La o zi după meciul CSU Craiova - FC Botoşani din play-off-ul LIgii 1  de fotbal, arena din Bănie va fi pusă la dispoziţia oamenilor care vor să se imunizeze. Pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova, va fi deschis un centru maraton de vaccinare, deschis 24 de ore, în perioada 10-17 mai.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locuitorii judeţului Dolj şi nu numai se pot vaccina doar prezentând cartea de identitate, a informat Instituţia Prefectului.

Campania maraton se numeşte "Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!; Doljul câştigă maratonul vaccinării pe Stadionul Ion Oblemenco"!, iar noul centru de vaccinare va avea 10 fluxuri.

„Timp de opt zile, până pe 17 mai, inclusiv, toţi locuitorii judeţului Dolj şi nu numai sunt aşteptaţi să se vaccineze cu #dozadelibertate de la Pfizer/BioNTech la cele 10 fluxuri nou înfiinţate. Campania 'Ia-ţi revanşa! Vaccinează-te!' este un parteneriat între Instituţia Prefectului - Judeţul Dolj, Primăria Municipiului Craiova, Consiliul Judeţean Dolj, Direcţia de Sănătate Publică Dolj, Universitatea de Medicină şi Farmacie Craiova, Universitatea din Craiova, Societatea Naţională de Medicină de Familie şi Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV)”, se mai precizează în informarea transmisă de Prefectura Dolj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările