Exemplu de urmat. Un tânăr din Dolj a găsit o borsetă plină cu bani şi a dus-o la poliţie

Exemplu de urmat. Un tânăr din Dolj a găsit o borsetă plină cu bani şi a dus-o la poliţie

Tânărul a înapoiat borseta găsită în benzinărie

Mădălin Adam, în vârstă de 23 de ani, din comuna doljeană Perişor, a găsit o borsetă plină cu bani într-o benzinărie şi a dus-o imediat la poliţie. Tânărului i s-a tăiat răsuflatrea când a văzut câţi bani erau înăuntru: 10.000 de lei.

Tânărul a găsit borseta într-o benzinărie din comuna doljeană Perişor pe unul dintre rafturi. „În momentul în care a observat că în interior se află o sumă atât de mare de bani, nu  a stat pe gânduri şi a predat poliţiştilor doljeni toate bunurile găsite, care au demarat imediat investigaţiile, şi în scurt timp au reuşit să identifice persoana care l-a pierdut. Este vorba de o femeie de 41 ani, din Băileşti, care a primit vestea cu mare bucurie“, a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Dolj.

Femeia şi-a recuperat imediat borseta şi le-a spus poliţiştilor că a oprit la staţia de alimentare de unde şi-a cumpărat o sticlă de apă, astfel, pe fondul neatenţiei a uitat bunurile respective.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările