Care este tunsoarea la modă în această primăvară. Coafura perfectă dacă vrem să ne schimbăm total înfăţişarea

Care este tunsoarea la modă în această primăvară. Coafura perfectă dacă vrem să ne schimbăm total înfăţişarea

Care este tunsoarea care domină în această primăvară Foto: divahair.ro

Primăvara anului 2018 se anunţa se anunţă a fi una nonconformistă, iar doamnele şi domnişoarele care doresc să-şi schimbe total înfăţişarea au la dispoziţie câteva variante.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tunsoarea pixie este perfectă pentru zilele calde, iar doamnele şi domnişoarele care preferă părul scurt pot încerca să adopte un astfel de stil, care le poate schimba total înfăţişarea.
 
„O tunsoare pixie poate să fie dreaptă sau în scări, însă alegerea trebuie să fie făcută în funcţie de forma feţei, dar şi de firul de păr. Şi o femeie care are părul creţ poate să adopte o astfel de coafură, dacă este adepta unui look fresh. Este perfectă pentru zilele calde, iar persoanele care au o faţă ovală trebuie să opteze pentru o tunsoare pixie în straturi sau dreaptă, cele cu faţă pătrată trebuie să recurgă la o tunsoare asimetrică cu mult volum şi să evite bretonul, iar persoanele cu faţa în formă de inimă trebuie să aleagă tunsoarea cea mai scurtă, cu volum în creştet, iar bretonul trebuie să fie asimetric şi să pună într-o lumină cât mai bună ochii“, a spus Alin Stancu, hairstylist.
 
Specialiştii au mai precizat că putem să mai încercăm trei tipuri de tunsori care predomină în această primăvară: medii, de tip bob, executate din brici sau cu bretonul texturizat. „Bobul se încadrează perefect persoanelor care au o culoare deschisă la păr cu reflex argintii. Trebuie purtat asimetric sau mai extravagant, iar cu o astfel de tunsoare orice persoană poate să îşi schimbe total înfăţişarea. Tunsoarea cu brici este un trend al acestui an şi poate să fie aranjată în câteva minute, iar un look cât mai neglijent poate să devină unul foarte atrăgător“, a mai precizat  Alin Stancu, hairstylist.
 
Coafură pixie FOTO 123rf
 
Hairstylistul Alin Stancu a mai precizat că anul acesta nu se mai poată bretonul gros, însă doamnele şi domnişoarele pot apela cu încredere la bretonul texturizat sau la bretonul wavy. „Bretonul texturizat acoperă fruntea un pic mai înaltă, însă poate să fie aranjat şi într-o parte, iar bretonul wavy poate să fie purtat şi la un bob scurt, dar şi la un păr mai lung“, a mai spus Alin Stancu, hairstylist.  
 
citeste totul despre: