Aeronava care a plecat din Craiova cu italianul diagnosticat cu virusul chinezesc a mai făcut, în aceeaşi zi, alte trei curse

Aeronava care a plecat din Craiova cu italianul diagnosticat cu virusul chinezesc a mai făcut, în aceeaşi zi, alte trei curse

Aeronava care l-a dus pe italian în Bologna a mai făcut trei curse: Ana Popescu

Autorităţile scot la iveală noi informaţii despre traseul parcurs de italianul de 71 ani care a stat în România patru zile, fiind diagnosticat la întoarcerea în Italia cu noul coronavirus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Italianul căsătorit cu o româncă din Gorj, care s-a aflat în perioada 18-22 februarie 2020 în România, şi care s-a prezentat la începutul acestei săptămâni la un spital din Italia cu simptomatologie care indica infecţia cu noul coronavirus, testul fiind pozitiv, a plecat din România în 22 februarie. S-a îmbarcat într-o aeronava pe aeroportul din Craiova, cu destinaţia Bologna. Această aeronavă, sunt ultimele informaţii, a efectuat ulterior cursa Bologna-Suceava, de la Suceava s-a întors la Bologna, iar de acolo a adus alţi pasageri la Craiova, aceştia ajungând pe aeroportul din Bănie la miezul nopţii. 

Autorităţile au identificat, marţi, aproximativ 50 de persoane care au intrat în contact cu cetăţeanul italian, fiind vorba de pasagerii din cursa de sosire şi de cei care au plecat împreună cu italianul, dar şi de membrii echipajului aeronavei. În noaptea de marţi spre miercuri, 25/26 februarie 2020, pasagerii care ar fi trebuit să ajungă în Craiova cu aceeaşi aeronavă au fost debarcaţi şi au aşteptat un alt avion, doar membrii echipajului ajungând la Craiova.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: