VIDEO Fântână arteziană la Valu lui Traian. O conductă spartă a lăsat un cartier întreg fără apă toată dimineaţa

VIDEO Fântână arteziană la Valu lui Traian. O conductă spartă a lăsat un cartier întreg fără apă toată dimineaţa

Conducta a oferit spectacol locuitorilor din cartierul nou

Nici nu sperau localnicii din Valu lui Traian că vor avea fântână arteziană la ei în comună. O lucrare făcută de mântuială de o firmă care a lucrat pentru Primărie a făcut ca magistrala Raja din cartierul nou să cedeze joi, 1 august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc pe Strada Primăverii. Zona a fost pietruită de curând, dar ploile de zilele trecute au făcut ca terasamentul să se lase peste conducta de apă. 
 
Garnitura unui cot a cedat şi strada s-a inundat. Muncitorii din echipa de intervenţie a firmei care a făcut lucrarea nu au oprit apa, aşa că în zona a apărut o adevărată fântână arteziană.
 
La început, apa a atins aproape un metru şi jumătate înălţime. Reprezentanţii RAJA au fost anunţaţi de jurnalişti de cele întâmplate. Apa a fost oprită după aproape o oră pentru a le permite muncitorilor să lucreze la remedierea avariei. 
 
Defecţiunea a fost rezolvată şi ea după altă ore în care tot cartierul a stat fără apă potabilă. Reprezentanţii RAJA Constanţa vor să vadă acum care este prejudiciul cauzat de apa pierdută şi dacă pot sa ceara despăgubiri de la firma care a realizat lucrarea. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările