Un băiat de 16 ani a fost băgat în spital după ce a fost bătut de doi tineri. Agresiunea s-a petrecut în apropierea unui liceu

Un băiat de 16 ani a fost băgat în spital după ce a fost bătut de doi tineri. Agresiunea s-a petrecut în apropierea unui liceu

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un baiat, de 16 ani, ar fi fost lovit la nivelul feţei de către alţi doi tineri, de 15, respectiv 16 ani, faptă petrecută în proximitatea unui liceu din Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, în jurul orei 13.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un baiat, de 16 ani, ar fi fost lovit la nivelul feţei de către alţi doi tineri, de 15, respectiv 16 ani. Fapta s-a petrecut în proximitatea unui liceu din municipiul Constanţa. 
 
Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 
 
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, acestea fiind conduse la sediul unităţii de poliţie, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident, urmând ca la finalizarea acestora să se ia masurile legale care se impun.
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările