Tânăra de 18 ani pe care scafandrii o caută în apele Dunării: „Noi o considerăm încă în viaţă“

Tânăra de 18 ani pe care scafandrii o caută în apele Dunării: „Noi o considerăm încă în viaţă“

Teodora Zamfir este căutată de scafandri în Dunăre                               Foto Facebook Teo Zamfir

Zeci de mesaje de încurajare au fost postate pe contul de Facebook al mamei Teodorei Zamfir, tânăra de 18 ani care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă în apele Dunării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Flori Dobre, mama Teodorei, a postat duminică seara un mesaj video prin care o ruga pe tânără să vină acasă. „Ştiu că o să mă vezi, că eşti pe undeva pe acolo… te rog să vii acasă”, i-a transmis mama.

Mesajul a fost imediat distribuit de aproape 1.500 de persoane, iar mesajele de încurajare din partea cunoscuţilor familiei au început să curgă.

„Nu pot să cred că treci prin aşa ceva! Cred că nu există cuvinte să exprime cât de rău îmi pare! Sunt sigură că o să treceţi cu bine şi peste asta. Are Dumnezeu grijă!”, a scris Ana.

„Un copil minunat, plin de viaţă, fiţi încrezătoare, că sigur o să fie bine!”, a adăugat o altă prietenă, Stela.

„Dacă fetiţa citeşte aceste mesaje aş vrea să îi spun că orice problemă are o rezolvare, să se întoarcă acasă, să aibă încredere în mama ei ca totul va fi bine. Aşteptam veşti bune”, spune şi Georgiana

Cătălina a postat şi ea un comentariu la mesajul mamei: „Teo, dacă vezi acest mesaj te rog din suflet să ai încredere în mama ta pentru că o mamă iartă tot, pentru o mamă nici cea mai dificilă situaţie nu este fără soluţie. Împreună o să depăşiţi totul, vezi câtă lume te iubeşte şi se roagă pentru tine să fii bine. Multă putere părinţi, să vă întărească Dumnezeu ca să o primiţi pe Teo aşa cum numai nişte părinţi ştiu ei mai bine!”

Conducerea Liceului „George Călinescu” din Constanţa, acolo unde Teodora este elevă se abţine de la orice fel de comentarii, directoarea Elena Crăcea declarând doar că era o elevă bună la învăţătură şi că „noi o considerăm în viaţă”.

Scafandrii au reluat căutările în apele Dunării, în zona podului feroviar de la Cernavodă.

Pe aceeaşi temă:

Au fost reluate căutările tinerei care s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Cernavodă

VIDEO Mesajul mamei tinerei care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă în apele Dunării: „Te rog să vii acasă”

 

citeste totul despre: