FOTO Pe 27 iunie începe carnavalul. Premierul Ponta, încântat de pasarela Iaht din staţiunea Mamaia

FOTO Pe 27 iunie începe carnavalul. Premierul Ponta, încântat de pasarela Iaht din staţiunea Mamaia

Radu Mazăre, la Târgul de Turism FOTO Adevărul

Premierul Victor Ponta s-a arătat încântat de lucrările de modernizare din staţiunea Mamaia şi a promis că va emite un act normativ care să permită muncitorilor să lucreze şi pe perioada verii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierul Victor Ponta a fost de 1 Mai în Mamaia, pentru a vedea care este stadiul pregătirilor. Prima oprire a fost la pasarela Iaht din dreptul Satului de Vacanţă.
„Chiar e spectaculos", a spus Ponta, după ce a urcat pe pasarelă, apoi l-a întrebat pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, dacă există şi la Craiova asemenea pasarele. Alături de premier s-a aflat şi soţia sa, Daciana.

Următoarea oprire a fost apoi la piaţeta Perla. Mazăre i-a arătat premierului că în zonă au fost montate pavele negre, care sunt de trafic greu. Pe aici vor trece carele alegorice din timpul carnavalului. „Pe 27 iunie începe carnavalul. Defilarea va începe de la pasarelă şi va continua pe faleză. Aveam o şedinţă cu cei de la cluburi ca să-i mai impulsionez, dar nu am avut când, că m-au băgat la beci“, a râs Mazăre.Primarul i-a cerut primarului să se poată construi şi în timpul sezonului estival, pentru că altfel se pierd fondurile europene. Ponta l-a asigurat că marţi va fi emisă o Ordonanţă de Urgenţă care va permite autorităţilor locale să poată construi şi în sezonul estival în cazul proiectelor care sunt începute cu fonduri europene.

Vă mai recomandăm:

De 1 Mai, litoralul petrece zile şi nopţi. Programul complet al evenimentelor

FOTO La pasarela Iaht se montează liftul pentru persoanele cu dizabilităţi

FOTO Mamaia, ca un şantier. Perla litoralului românesc îşi primeşte primii turişti cu molozul la uşă

VIDEO Pe cine a convins filmul de promovare a staţiunii Mamaia?

 


 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: