Jandarmul care s-a împuşcat în cap în timp ce păzea Centrala de la Cernavodă a murit

Jandarmul care s-a împuşcat în cap în timp ce păzea Centrala de la Cernavodă a murit

Jandarmul a fost înmormântat

Jandarmul avea 44 de ani şi făcea parte din Unitatea Specială 72 de Jandarmi Protecţie Instituţională „Anghel Saligny” Cernavodă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Eugen Andronie, în vârstă de 44 de ani, asigura paza la Centrala Nucleară de la Cernavodă. Locuia la Feteşti, iar recent se despărţise de soţia sa. Divorţul poate fi unul dintre motivele care l-au determinat să se împuşte în cap, pe 9 martie.

După aproape două săptămâni de la acel moment, jandarmul a murit în spital. Astăzi a fost înnmormântat.

Parchetul a declanşat o anchetă în cazul acesta.
 
Jandarmeria Română a transmis marţi, 9 martie, că „în această dimineaţă, un jandarm din cadrul Unităţii Speciale de Pază Cernavodă, care intrase în serviciu de pază, s-a autorănit executând un foc cu armamentul din dotare, în zona capului.

De urgenţă, după acest incident, la ora 07.47, a fost transmis primul apel către serviciile de specialitate. Subofiţerul a fost preluat de către un elicopter SMURD şi transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor.

La acest moment, nu se cunosc cauzele acestui incident. Subofiţerul are 44 de ani, iar la cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt.”

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", victima a fost preluată în stare de comă, fiind intubată de medicul de pe elicopterul SMURD.
 
Citeşte şi:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările