FC Viitorul şi-a prezentat noile achiziţii. Fotbalistul Nicolae Dică, transferul iernii

 FC Viitorul şi-a prezentat noile achiziţii. Fotbalistul Nicolae Dică, transferul iernii

Nicolae Dică alături de Gheorghe Hagi

FC Viitorul Constanța, gruparea patronată de Gheorghe Hagi, și-a prezentat achizițiile acestei ierni în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Hotel Zeynep Golf & Spa, din Belek (Antalya).

Nicolae Dică, Liviu Ștefan și Alexandru Iacob au venit însoțiți în fața reprezentanților mass-media de antrenorul principal, Cătălin Anghel, și patronul clubului constănțean, Gheorghe Hagi.
„Am adus trei jucători importanți, care sunt convins că ne vor ajuta. Liviu Ștefan este un jucător cu experiență, care a evoluat la echipe ce s-au bătut la promovare, iar în plus el ne va ajuta și din funcția de antrenor secund. Alexandru Iacob este fost internațional de juniori, este foarte tânăr și are un potențial mare. Nicolae Dică cred că se pliază foarte bine e jocul nostru, este marcator și bun pasator, iar prin personalitatea și experianța sa sunt convins că ne vom atinge obiectivul promovării. Noi l-am vrut, el a dorit să vină la noi, iar când ambele părți sunt pe aceeași lungime de undă sunt sigur că vom face treabă bună. Nu este deloc un pas înapoi pentru Dică prin venirea în Liga a II-a. Și eu am lăsat pe Real Madrid și m-am dus în Serie B la Brescia, iar după un singur an am promovat și am jucat în Serie A. Dică este unul din jucătorii care pot face diferența. Cu cât avem mai mulți jucători valoroși, cu atât ne va fi mai ușor. Prin transferurile pe care le-am făcut se vede că ne gândim la Liga I”, a declarat Gheorghe Hagi.
Nicolae Dică a spus celor prezenţi că nu a fost deloc greu să fie convins de Hagi să vină la gruparea Viitorul. „Mi-am fixat două obiective: primul este să promovăm în Liga I, iar al doilea să revin la echipa națională”, a spus el.
Dică a semnat un contract pe un an și jumătate cu FC Viitorul, cu opțiune de prelungire. Nicolae Dică a mai evoluat la Dacia Pitești, FC Argeș, Steaua București, Catania, Iraklis Salonic, CFR Cluj, Manisaspor și CS Mioveni. Pentru echipa națională a României Nicolae Dică a adunat 32 de prezențe, înscriind și 9 goluri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: