ENEL a trimis SMS-uri locuitorilor afectaţi de cod roşu: „Sunaţi doar în caz de avarie individuală“

ENEL a trimis SMS-uri locuitorilor afectaţi de cod roşu: „Sunaţi doar în caz de avarie individuală“

ENEL se teme de blocarea dispeceratului FOTO Arhivă Adevărul

Compania de electricitate ENEL a trimis un SMS abonaţilor aflaţi în zona afectatã de codurile de avertizare meteorologică. Textul acestuia sună astfel: „Stimate client, în zilele urmãtoare vă rugăm să sunaţi la call center doar în cazul unei avarii individuale. La avariile colective lucrăm deja. Enel“

Ştiri pe aceeaşi temă

Totodată, ENEL a transmis e-mailuri de informare a clienţilor din aceleaşi zone.

„Stimate client,

În aceste zile, condiţiile meteo deosebite, corespunzătoare Codului roşu sau portocaliu, pot determină întreruperi ale alimentării cu energie electrică.

În cazul în care survine o pană de curent şi observaţi că şi locuinţele vecinilor sau alte clădiri de pe stradă nu au lumina, înseamnă că avaria este mai extinsă şi echipele noastre cunosc deja situaţia şi vor remedia deranjamentul în cel mai scurt timp posibil, aşadar nu e nevoie să mai sunaţi la call center.

În cazul în care constataţi că avaria este individuală, deci doar locuinţa dvs nu este alimentată, în timp ce vecinii au lumina, sunaţi la call center şi echipele noastre vor remedia situaţia în cel mai scurt timp posibil, în condiţiile date.

În condiţiile Codului roşu sau portocaliu, creşterea bruscă a numărului de apeluri poate bloca liniile telefonice. În cazul în care sunaţi la call center şi liniile au fost blocate de numărul mare de apeluri, puteţi găsi pe site-ul www.enel.ro informaţii despre zonele cu avarii, ce vor fi actualizate periodic.

Telefon call center Enel: 

 - Muntenia Sud (Bucureşti, Ilfov, Giurgiu): 021 9291 

 - Dobrogea (Constanţa, Tulcea, Călăraşi, Ialomiţa): prefixul judeţului + 929 

 - Banat (Timiş, Arad, Hunedoara, Caraş Severin): prefixul judeţului + 929 

Vă mulţumim pentru înţelegere şi cooperare.

Enel“

 

Vă mai recomandăm

Alertă meteo. Dobrogea intră în cod roşu

Ion Sandu, directorul ANM: „Constanţa va avea cele mai mari probleme“

Şcolile sunt închise şi joi, 30 ianuarie

Lista drumurilor închise din judeţul Constanţa

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările