Elev de 15 ani agresat în apropierea unui liceu. Atacatorul s-a supărat că adolescentul făcea gălăgie

Elev de 15 ani agresat în apropierea unui liceu. Atacatorul s-a supărat că adolescentul făcea gălăgie

Un elev de 15 ani, din cadrul Colegiului Tehnologic Tomis, din municipiul Constanţa, a fost agresat fizic de către un bărbat, în urma unui conflict spontan. Agresorul se supărase că adolescentul făcea gălăgie sub geamul lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, în jurul orei 12.15, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un elev, de 15 ani, din cadrul Colegiului Tehnologic Tomis, din municipiul Constanţa, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în urma unui conflict spontan.
 
La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că elevul, de 15 ani, în timp ce se afla în pauză, în afara curţii liceului, ar fi fost bruscat de către un bărbat, de 35 de ani, moment în care ar fi căzut şi s-ar fi lovit la un picior.
 
În cauză, poliţiştii Secţiei 3 efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările