UPDATE Cristinel Dragomir, adjunctul lui Nicuşor Constantinescu: „Normal că nu ne aşteptam să vină DNA-ul!“

UPDATE Cristinel Dragomir, adjunctul lui Nicuşor Constantinescu: „Normal că nu ne aşteptam să vină DNA-ul!“

Cristinel Dragomir, vicepreşedinte Consiliul Judeţean Constanţa

Cristinel Dragomir, unul dintre cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), a făcut o scurtă declaraţie în timpul percheziţiei DNA la sediul CJC. Dragomir a recunoscut că nu se aşteptau la descinderea anchetatorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebat despre descinderea din dimineaţa de miercuri, 19 martie, făcută de DNA Bucureşti la Constanţa, vicepreşedintele Cristinel Dragomir a declarat că acţiunea i-a luat prin surprindere.

„Normal că nu ne aşteptam la percheziţii! Au venit de dimineaţă, s-au solicitat documentele, le-am pus toate documentele la dispoziţie, se face proces-verbal, după ce se face proces-verbal şi vor pleca, o să dăm un comunicat de presă“, a precizat Dragomir.

Vicepreşedintele a menţionat că anchetatorii au ridicat 16 documentaţii legate de autorizaţii şi prelungiri de certificate de urbanism pentur parcuri eoliene în perioada 2011-2012, precum şi două volume cu toată corespondenţa purtată între CJC şi RAJDP. Recent, documente asemănătoare au fost cerute de DNA Constanţa.

„Le-am pus totul la dispoziţie, nu a fost o percheziţie propriu-zisă. Eu sper ca instanţa să-l judece în libertate pe Nicuşor Constantinescu“, a mai spus Cristinel Dragomir.

Celălalt vicepreşedinte CJC, Cristian Darie, a afirmat că funcţionarii instituţiei au prezentat anchetatorilor DNA Bucureşti „marea majoritate a actelor solicitate“. „Suntem convinşi că le vom găsi pe toate, să le punem la dispoziţia echipelor de cercetare“, a precizat Darie.

„Nu aş spune că e o acţiune în forţă, ci e o acţiune spectaculoasă. Nu ştim despre ce este vorba în acest dosar, mai ales că acum două săptămâni, DNA a cerut de la Regia de Drumuri documente care le-au fost puse la dispoziţie“, a menţionat Cristian Darie.

Preşedintele CJC Nicuşor Constantinescu a fost ridicat miercuri de anchetatorii DNA şi dus la Bucureşti pentru audieri, într-un dosar de corupţie care vizează achiziţii făcute de instituţie şi de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa.

Şeful RAJDP Adrian Gâmbuţeanu a fost şi el săltat de mascaţi. DNA Bucureşti a făcut percheziţie timp de 6 ore la reşedinţa lui Nicuşor Constantinescu.

Vă mai recomandăm

FOTO VIDEO Nicuşor Constantinescu, cercetat pentru abuz în serviciu. Preşedintele CJ Constanţa a ajuns la sediul DNA Bucureşti

Radu Mazăre, despre ridicarea lui Nicuşor Constantinescu: „E bolnav de cancer. Vor să-l distrugă psihic! Puteau să acţioneze şi altfel“

Adrian Gâmbuţeanu, şeful Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, ridicat de DNA

FOTO Casa lui Nicuşor Constantinescu, percheziţionată cu mascaţii la uşă

Cristian Darie, vicepreşedinte CJC: „Am găsit marea majoritate a actelor cerute de DNA“

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările