Constanţa: Tinerii înecaţi în lacul Taşaul au fost scoşi la mal

Constanţa: Tinerii înecaţi în lacul Taşaul au fost scoşi la mal

Vasile Bucăluţă, unul dintre tinerii dispăruţi

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au ajutat la scoaterea celor doi tineri dispăruţi noaptea trecută pe lacul Taşaul.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a fost dată alarma, azi-noapte, şase ambarcaţiuni pescăreşi au continuat căutările celor doi tineri dispăruţi sub ape. Înarmaţi cu ancore speciale cu care verificau fundul apei şi cu plase, oamenii i-au găsit pe cei doi abia astăzi după-amiază. Pentru a-i putea aduce la suprafaţă au apelat la serviciile scafandrilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa. Cadavrele au fost găsite la aproape 40 de metri distanţă de mal, acolo unde apa este adâncă de doi metri.

Reamintim că noaptea trecută, trei tineri din localitatea Piatra, plecaţi la pescuit pe lacul Taşaul, au pierit în ape după ce barca în care se aflau s-a rupt sub ei. Unul dintre tineri, Costel Munteanu, de 25 de ani, a fost salvat şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind în afara oricărui pericol. Pescarii li poliţiştii au continuat însă să îi caute şi pe ceilalţi doi: Vasile Bucăluţă, de 25 de ani, şi pe Mihai Mircioagă, de 26 de ani. Drama în familia acestuia din urmă este cu atât mai mare cu cât a murit în noaptea în care fiul său a împlinit trei anişori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările