Constanţa îşi sărbătoreşte campioana. Simona Halep prezintă trofeul la bordul unui autobuz supraetajat

Constanţa îşi sărbătoreşte campioana. Simona Halep prezintă trofeul la bordul unui autobuz supraetajat

Simona Halep prezinta trofeul castigat la Wimbledon publicului aflat pe Arena Nationala. Inquam Photos / Octav Ganea

Simona Halep se va întâlni cu fanii săi din Constanţa sâmbătă, 20 iulie, în oraşul în care s-a născut şi unde a învăţat să joace tenis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Simona Halep, prima româncă din istorie care a câştigat Grand Slam-ul din capitala Angliei, va prezenta trofeul şi la Constanţa, oraşul în care s-a născut. 
 
Programul evenimentului: 
 
Ora 17:00 - Sala Sporturilor - Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat pe traseul bulevardul Tomis - Termele Romane - Regina Elisabeta -Piaţa Ovidiu;
 
Ora 17:00 - Piaţa Ovidiu - Concert Ştefan Ştiucă & The Mob;
 
Ora 17:30 - Simona Halep urcă pe scenă unde va avea parte de multe surprize.
 
Simona Halep a fost sărbătorită şi pe Arena Naţională, acolo unde a prezentat românilor trofeul cucerit la Wimbledon. Simona a avut un discurs simplu şi elegant şi a fost aplaudată la scenă deschisă. A existat însă un moment care a sensibilizat definitiv asistenţa şi probabil inimile tuturor românilor.  "Vreau doar să vă mulţumesc pentru toată energia pozitivă pe care mi-o transmiteţi mereu. O simt şi atunci când merg la turnee am mulţi români alături de mine. Este un lucru deosebit că în seara aceasta aţi venit atât de mulţi să ne bucurăm împreună de acest trofeu. Este extraordinar că imi transmiteţi atâta bucurie şi atâta iubire Dacă ajungem să credem în noi, în puterea nostră interioară, putem să facem orice. Acest trofeu este al României, nu doar al meu, iar România este ţara mea şi aici aş vrea să trăiesc toată viaţa", a spus campioana de la Wimbledon.
 
Gheorghe Hagi, o altă legendă a Constanţei, a avut un mesaj de felicitare pentru Simona Halep, la puţin timp după ce românca a câştigat finala turneului de la Wimbledon. „Cuvintele sunt prea mici. Felicitari, Simona Halep şi mulţumim pentru că duci România în elita sportului mondial“, a scris Hagi pe contul personal de Facebook.
 
Simona Halep a devenit prima româncă din istorie care câştigă Grand Slam-ul din capitala Angliei, după ce a învins-o în finală, 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, 
 
 Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: