Cine este copilul-şofer care a provocat tragedia rutieră în care au murit două fete. Darius a mai fost implicat într-un  accident anul trecut

Cine este copilul-şofer care a provocat tragedia rutieră în care au murit două fete. Darius a mai fost implicat într-un  accident anul trecut

Darius, minorul care a provicat tragedia de la Cobadin Arhivă personală

Darius, minorul în vârstă de 16 ani, care a provocat tragedia de la Cobadin, are antecedente. El a mai fost implicat într-un accident şi anul trecut.

Ştiri pe aceeaşi temă

Minorul în vârstă de 16 ani, care a provocat accidentul de la Cobadin în urma căruia au murit două fete, Ana şi Daniela, se zbate între viaţă şi moarte, la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Potrivit presei locale, minorul, pe nume Darius, din Viişoara, a fost abandonat de mamă de la vârsta de şase luni, fiind crescut de o mătuşă. 
    
În noaptea de joi spre vineri, el a luat cheile de la maşina mătuşii şi a urcat la volan. „Aveam cheile înăuntru în casă. Nu ştiu când a intrat, când le-a luat. Am un Golf IV. Nu a mai avut astfel de tentative. A mai avut un accident cu scuterul“, a povestit femeia pentru Ziua de Constanţa. „Eu l-am crescut cu mama mea, de la vârsta de 6 luni. Mama lui l-a abandonat, l-a lăsat. Este plecată din ţară. Tatăl lui este cu el la spital. Doar ce am venit şi eu acum. Mi-au spus că este în comă”, a povestit femeia.
 
 
   
 
Potrivit Antena 3, Darius a mai fost implicat într-un accident în urmă cu un an, în timp ce conducea un triciclu pe o şosea din localitate. În timp ce circula pe drum, a virat la stânga, fără să se asigure şi nu a observat că din urmă vine un motociclist care circula cu viteză. În urma coliziunii, pasagerii din triciclu au fost aruncaţi pe şosea.
 
Ana şi Daniela sunt cele două fete omorâte în accidentul de la Cobadin | Şoferul de 16 ani a mai provocat un accident anul trecut
 
Cele două fete ucise FOTO Antena 3
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările